Τούρκος TikToker πλήρωσε €22,5 σε ελληνική ταβέρνα και εξόργισε τους συμπατριώτες του - «Μη δίνουμε λεφτά στους Έλληνες» του έγραψαν
Ζήτησε τη γνώμη των ακολούθων του για την τιμή του φαγητού και στα σχόλια ξέσπασε πόλεμος - Δεν έλειψαν εκείνοι που τον συνεχάρησαν για την επιλογή του να επισκεφθεί ελληνική ταβέρνα
Ορυμαγδό σχολίων προκάλεσε βίντεο στο TikTok από γεύμα που έφαγε σε ελληνική ταβέρνα ο Τούρκος tiktoker, Hakan Ozturk.
Στο βίντεο ο Ozturk περιγράφει ότι για πλήρωσε 22,5 ευρώ για μια χωριάτικη σαλάτα, μια μερίδα κολοκυθάκια, μια μερίδα γαύρο και ούζο.
«Τι πιστεύετε για τις τιμές του φαγητού στην Ελλάδα;» ρώτησε στο βίντεό του ο Τούρκος tiktoker, και τα σχόλια ακολούθησαν βροχή από τους συμπατριώτες του.
@hakanlagezelimYunanistan yemek fiyatları hakkında ne düşünüyorsunuz.
«Δεν μου φαίνεται σωστό να δίνουμε τα λεφτά μας στους Έλληνες», «αν θέλεις να είναι τζάμπα... δεν έχει την ίδια γεύση με το φαγητό στην Τουρκία», «22,5 ευρώ δεν είναι φτηνό», «τα ψάρια που έφαγες ήταν τα από τα φτηνότερα», «είναι θέμα επιλογών, δεν θα τα αγόραζα και δεν θα ήθελα να τους δώσω αυτά τα χρήματα» ήταν ορισμένα από τα επικριτικά σχόλια για τον Ozturk.
Την ίδια ώρα, ωστόσο, σύμφωνα με το protothema.gr, δεν έλειψαν και αυτοί που καυτηρίασαν την οικονομική κατάσταση στην Τουρκία γράφοντας ότι «κάποτε στην Τουρκία ήταν πιο φτηνά αλλά τώρα οι τιμές έχουν τριπλασιαστεί».
Αρκετοί ήταν, δε, και αυτοί - ανάμεσά τους και Έλληνες - που τον συνεχάρησαν για την επιλογή του να επισκεφθεί τη χώρα μας αντί για διακοπές στην Τουρκία και του ευχήθηκαν «καλά να περάσεις».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Τραμπ: «Πάγωσα» τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας για να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις – Ο Ζελένσκι δεν θέλει να τελειώσει ο πόλεμος
Ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε ξανά τον Ουκρανό ομόλογό του πως χτυπά ρωσικά διυλιστήρια και πως εκμεταλλεύεται τα χρήματα που του δίνει η ΕΕ
Την παραίτησή του υπέβαλε ο Γάλλος ΥΠΕΣ μετά το χάος, δεν την έκανε δεκτή ο Μακρόν - «Υπήρξαν αστοχίες» παραδέχθηκε ο Γάλλος Πρόεδρος
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, που βρίσκεται υπό πίεση έπειτα από ένα Σαββατοκύριακο βίαιων ταραχών στη χώρα, παραδέχθηκε σήμερα ότι υπήρξαν αστοχίες στην «πρόβλεψη και τις πληροφορίες», αλλά δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του υπουργού Εσωτερικών Λοράν Νουνιές, ανακοίνωσε το Μέγαρο των Ηλυσίων.
Ανάλυση Politico: Η Ευρώπη μπροστά στην τέλεια πολιτική καταιγίδα – Το χάος στη Γαλλία και η επόμενη μέρα στην ΕΕ
Μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι φαίνεται πως βρίσκεται η Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς τα εκτεταμένα επεισόδια σε Γαλλία, Ιταλία και Βέλγιο, η ενεργειακή κρίση που βαραίνει κυρίως τις χώρες του Νότου, αλλά και οι επικείμενες εκλογές σε Ισπανία και Ιταλία δυσκολεύουν τη λήψη αποφάσεων και τους οποιουσδήποτε ελιγμούς.
Τραγωδία: Σταυρός έπεσε πάνω σε ιερέα την ώρα της Θείας Λειτουργίας και τον σκότωσε (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο καθολικός ιερέας Πατρίσιο Αλφρέδο Σάντσεθ Μολινάρι βρήκε τραγικό θάνατο σε εκκλησία στον Ισημερινό.
Ιταλία: 160 προσαγωγές στο Μιλάνο, το 80% ανήλικοι – Νέα επεισόδια και καταστροφές σε καταστήματα
Σοβαρή ένταση στο Μιλάνο, με ομάδες νεαρών να προκαλούν ζημιές και να συγκρούονται με την αστυνομία.
Ανάλυση για το διάγγελμα Μακρόν: Καταδίκασε τη βία, αλλά δεν ανακοίνωσε έκτακτα μέτρα ή σχέδιο αντιμετώπισης της κρίσης
Έξι μήνες πριν τις κάλπες που σηματοδοτούν τη λήξη της θητείας του, ο Γάλλος πρόεδρος κατηγόρησε την ακροαριστερά και κάλεσε σε εθνικό διάλογο - Η παραπομπή των οικονομικών αποφάσεων στον πρωθυπουργό και η αναφορά στις εκλογές του 2027 αποτυπώνουν τα όρια της παρέμβασής του