Τραγωδία με 10 νεκρούς στη Νέα Ορλεάνη: Αυτοκίνητο έπεσε σε πλήθος λίγο μετά την Πρωτοχρονιά
Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν 30 τραυματίες, κάποιοι εκ των οποίων είναι σοβαρά.
Τραγικές διαστάσεις φαίνεται ότι παίρνει το περιστατικό στη Νέα Ορλεάνη με όχημα να πέφτει σε συγκεντρωμένο πλήθος λίγες ώρες μετά την αλλαγή του έτους, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για 10 νεκρούς και 30 τραυματίες.
Αυτόπτες μάρτυρες είπαν στο CBS ότι το αυτοκίνητο έπεσε στο συγκεντρωμένο πλήθος και στη συνέχεια ο οδηγός του άνοιξε πυρ, με αποτέλεσμα αστυνομικοί που ήταν στο σημείο να πυροβολήσουν και αυτοί, με τις πληροφορίες αυτές να μην επιβεβαιώνονται για την ώρα από τις επίσημες αρχές.
SON DAKİKA | ABD'nin New Orleans şehrinde bir saldırgan arabayla kalabalığın içine dalıp ardından silahla ateş açtı.
En az 10 kişi öldü, 30 kişi yaralandı. pic.twitter.com/28r0auDSpx
— Haberografi (@haberografi) January 1, 2025
Το περιστατικό συνέβη σε διασταύρωση της γαλλικής συνοικίας της πόλης περίπου στις 3:15 τα ξημερώματα (ώρα Νέας Ορλεάνης).
Meer beelden van de straat waar het drama zich volstrekte.
New Orleans, #Louisiana pic.twitter.com/kSqC8A0Y4o
— Roy Grinwis (@RoyGrinwis) January 1, 2025
«Το μόνο που είδα ήταν ένα φορτηγάκι να πέφτει πάνω σε όσους ήταν συγκεντρωμένοι στο αριστερό πεζοδρόμιο στον πεζόδρομο Bourbon. Ένα από τα κορμιά έπεσε πάνω μου» είπε ο 22χρονος αυτόπτης μάρτυρας Κέβιν Γκαρσία, ο οποίος συμπλήρωσε ότι άκουσε και πυροβολισμούς.
Ένας άλλος 22χρονος, είπε στο CNN πως «όλοι άρχισαν να ουρλιάζουν και να φωνάζουν τρέχοντας να κρυφτούν. Όταν βγήκαμε από το κλαμπ που ήμασταν οι αστυνομικοί μα έλεγαν να φύγουμε γρήγορα. Είδα αρκετούς νεκρούς και αρκετούς να χρειάζονται πρώτες βοήθειες».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Φίδι βρέθηκε να «ψωνίζει» στο διάδρομο με τα ψωμιά σε σούπερ μάρκετ
Το μικρό φίδι στην Αγγλία εντοπίστηκε ανάμεσα στα προϊόντα και κατέληξε σε οργάνωση διάσωσης, η οποία έχει ήδη αναλάβει περισσότερα από 20 φίδια μέσα στο 2026.
Αστυνομικοί στην Τουρκία έδωσαν μάχη και σκότωσαν τρομοκράτη του ISIS σε σταθμό λεωφορείων στην Κωνσταντινούπολη, δείτε βίντεο
Οι αρχές είχαν πληροφορίες ότι ο 21χρονος Μπερκάν Τσιλ σχεδίαζε τρομοκρατική επίθεση σε τουρκικό έδαφος
Πολύνεκρο πλήγμα σε γάμο στο νότιο Ιράν: «Πιθανό απευθείας χτύπημα» από αμερικανικά πυρομαχικά, δείχνει ανάλυση του Reuters
Οι ΗΠΑ δεν έχουν αποδεχθεί την ευθύνη - Ερευνούμε το περιστατικό, λέει ο Τζέι Ντι Βανς
Εμπρησμός στην Marfin: Εισαγγελικό «όχι» στο αίτημα αποφυλάκισης της 46χρονης κατηγορούμενης
Αρνητική είναι η εισαγγελική πρόταση αναφορικά με το αίτημα αποφυλάκισης που κατέθεσε η 46χρονη κατηγορούμενη, η οποία κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη στις αρχές Αυγούστου για την υπόθεση της τραγωδίας της Marfin.
Volkswagen σε ιστορική κρίση: Ο κινεζικός εφιάλτης χτυπά την καρδιά της γερμανικής βιομηχανίας, 100.000 θέσεις εργασίας στον αέρα
Ο άλλοτε κολοσσός του «Made in Germany» περνά τη μεγαλύτερη αναδιάρθρωση της ιστορίας του, καθώς η Κίνα από μεγαλύτερη αγορά του γίνεται ο πιο επικίνδυνος ανταγωνιστής του.
Θαύμα στο Νεπάλ: Δύο εργάτες βγήκαν ζωντανοί από σήραγγα εννέα ημέρες μετά τις πλημμύρες - Η συγκινητική στιγμή της διάσωσης
Δύο εργαζόμενοι ανασύρθηκαν ζωντανοί από σήραγγα υδροηλεκτρικού έργου στο Νεπάλ, εννέα ημέρες μετά τις φονικές ξαφνικές πλημμύρες που τους είχαν παγιδεύσει στο εσωτερικό της, σε βάθος 170 μέτρων.