Τραμπ: Έχουμε μια ευκαιρία για κάτι σπουδαίο στη Μέση Ανατολή
Ο Τραμπ θα συναντηθεί με τον Μπενιαμίν Νετανιάχου αύριο στον Λευκό Οίκο με στόχο την επίτευξη ενός πλαισίου για μια συμφωνία
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα πως υπάρχει μια πραγματική ευκαιρία για κάτι σπουδαίο στη Μέση Ανατολή χωρίς να δώσει συγκεκριμένες λεπτομέρειες ή χρονοδιάγραμμα, ημέρες αφού είπε πως είναι κοντά σε μια συμφωνία για τον τερματισμό του πολέμου στη Γάζα.
«Έχουμε μια πραγματική ευκαιρία για κάτι σπουδαίο στη Μέση Ανατολή. Όλοι είναι έτοιμοι για κάτι ξεχωριστό, για πρώτη φορά στα χρονικά. Θα το καταφέρουμε», έγραψε σε ανάρτησή του στο Truth Social.
Ο Τραμπ θα συναντηθεί με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου αύριο στον Λευκό Οίκο με στόχο την επίτευξη ενός πλαισίου για μια συμφωνία, σύμφωνα με αξιωματούχους της διοίκησης.
Την Παρασκευή ο Τραμπ είπε πως οι συνομιλίες για τη Γάζα με κράτη της Μέσης Ανατολής ήταν έντονες και ότι το Ισραήλ και τα μέλη της παλαιστινιακής Χαμάς έχουν γνώση των συζητήσεων, που, όπως επισήμανε, θα συνεχιστούν για όσο χρειαστεί.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Νόμπελ Οικονομίας 2026: Οι οικονομολόγοι που άλλαξαν τον τρόπο αντιμετώπισης των κρίσεων
Συνέβαλαν στη δημιουργία ενός νέου θεωρητικού πλαισίου, το οποίο επιτρέπει την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των οικονομικών διακυμάνσεων
Φλέγεται η Γαλλία: Μαθητές, αγρότες και «Κίτρινα Γιλέκα» στους δρόμους για την ακρίβεια - Επεισόδια με μασκοφόρους, δακρυγόνα και πυροτεχνήματα
Στην Πλατεία Δημοκρατίας στο Παρίσι, τα επεισόδια ξεκίνησαν πριν την έναρξη της διαδήλωσης – Δακρυγόνα και σε Μασσαλία και Λυών - Έκκληση Μακρόν για ηρεμία - Δείτε βίντεο
Ο πάπας Λέων παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο – Επιστρέφει στο Βατικανό την Κυριακή
Νωρίτερα μέσα στον μήνα, ο ποντίφικας διαγνώστηκε με πνευμονικό αδενοκαρκίνωμα, έναν κοινό τύπο καρκίνου του πνεύμονα.
NYT: Τραμπ και Ζελένσκι στα πρόθυρα οριστικής ρήξης – Η στήριξη στον Πούτιν, η εξάρτηση στις ΗΠΑ και το μέλλον του πολέμου
Μέσα σε λίγες ημέρες ο Ντόναλντ Τραμπ γύρισε την πλάτη του στον Βολοντίμιρ Ζελένσκι και ξεκίνησε να στηρίζει τον Βλαντιμίρ Πούτιν, εν μέσω επικρίσεων για την στάση του στον πόλεμο και τις τιμές στο ντίζελ.
Αλβανία: «Βράζει» η χώρα με νέες διαδηλώσεις και βασικό αίτημα την παραίτηση Ράμα – Βία, φωτιές και συγκρούσεις
Από χθες οι διαδηλωτές επιτίθονται σε κυβερνητικά κτίρια, συμπεριλαμβανομένου και του γραφείο του πρωθυπουργού της Αλβανίας, Έντι Ράμα.