ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Τραμπ: Παίρνουμε τον έλεγχο των Στενών του Ορμούζ και θα μας πληρώνουν γι’ αυτό

Τραμπ: Παίρνουμε τον έλεγχο των Στενών του Ορμούζ και θα μας πληρώνουν γι’ αυτό

Ο Αμερικανός πρόεδρος σε συνέντευξή του στο Fox News, υποστήριξε ότι το Ιράν παραβίασε τη συμφωνία που είχε επιτευχθεί με τις ΗΠΑ.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Σύμφωνα με το newsit.gr, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι οι ΗΠΑ «παίρνουν τον έλεγχο» του Στενού του Ορμούζ, συνδέοντας την εξέλιξη με το Ιράν και τις διεθνείς αγορές πετρελαίου.

Ο Ντόναλντ Τραμπ σε συνέντευξή του στο Fox News, υποστήριξε ότι το Ιράν παραβίασε τη συμφωνία που είχε επιτευχθεί με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Παράλληλα, δήλωσε ότι οι ΗΠΑ θα λειτουργήσουν ως «φύλακας» των Στενών του Ορμούζ, προσθέτοντας ότι «θα πρέπει να αποζημιωνόμαστε γι’ αυτό».

Τέλος, ο αμερικανός πρόεδρος εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά της ιρανικής ηγεσίας, χαρακτηρίζοντάς την «μια κακή ομάδα ανθρώπων».

«Τρώει ξύλο το Ιράν»

Ο Τραμπ υποστήριξε ακόμα ότι το Ιράν «τρώει ξύλο» στη σύγκρουση με τις ΗΠΑ, ανεβάζοντας ξανά τους τόνους της αντιπαράθεσης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Fox & Friends», ο αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι οι δυνατότητες του ιρανικού Πολεμικού Ναυτικού, της Πολεμικής Αεροπορίας και του πυραυλικού οπλοστασίου έχουν «σχεδόν εξολοθρευτεί».

Ο αμερικανός πρόεδρος αναφέρθηκε επίσης σε Ιρανούς ηγέτες που, όπως είπε, έχουν σκοτωθεί στη διάρκεια της σύγκρουσης, παρουσιάζοντας τις αμερικανικές επιχειρήσεις ως σημαντικό πλήγμα στην Τεχεράνη.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζουν τις επιθέσεις εναντίον ιρανικών στόχων, μετά τη δήλωση του Τραμπ ότι η εκεχειρία με το Ιράν «έχει τελειώσει», την ώρα που η ένταση μεταξύ των δύο χωρών παραμένει σε υψηλά επίπεδα.

Έκθεση – κόλαφος της Κομισιόν για την ασφάλεια των παιδιών στο Ίντερνετ: Αλόγιστη χρήση μέχρι και 6 ώρες καθημερινά, το 60% έχει βιώσει προβλήματα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Έκθεση – κόλαφος της Κομισιόν για την ασφάλεια των παιδιών στο Ίντερνετ: Αλόγιστη χρήση μέχρι και 6 ώρες καθημερινά, το 60% έχει βιώσει προβλήματα
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google