ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Τραμπ: Παράταση 10 ημερών στην αναστολή επιθέσεων σε ενεργειακές εγκαταστάσεις του Ιράν

Τραμπ: Παράταση 10 ημερών στην αναστολή επιθέσεων σε ενεργειακές εγκαταστάσεις του Ιράν

Όπως έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος, το αίτημα για παράταση έγινε από την κυβέρνηση του Ιράν.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Με μία ανάρτηση στο Truth Social, ο Ντόναλντ Τραμπ, έδωσε παράταση 10 ημερών στο τελεσίγραφο που είχε δώσει στο Ιράν, επικαλούμενος έκκληση της κυβέρνησης της Τεχεράνης.

Όπως αναφέρει το newsit.gr, στην ανάρτησή του ο Ντόναλντ Τραμπ θα συνεχιστεί μέχρι τις 06 Απριλίου η αναστολή στους βομβαρδισμούς των ενεργειακών εγκαταστάσεων του Ιράν, με την Τεχεράνη να φαίνεται να μην έχει συμφωνήσει ακόμη στο σχέδιο 15 σημείων που πρότειναν οι ΗΠΑ.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ

«Κατόπιν αιτήματος της ιρανικής κυβέρνησης, η παρούσα δήλωση επιβεβαιώνει ότι αναστέλλω για 10 ημέρες την περίοδο καταστροφής ενεργειακών εγκαταστάσεων, έως τη Δευτέρα 6 Απριλίου 2026, στις 8 μ.μ. (ώρα Ανατολικής Ακτής ΗΠΑ).

Οι συνομιλίες βρίσκονται σε εξέλιξη και, παρά τα λανθασμένα όσα υποστηρίζουν τα ψευδή μέσα ενημέρωσης και άλλοι, προχωρούν πολύ καλά.

Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας στο θέμα αυτό.

Πρόεδρος DONALD J. TRUMP», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα, ο Ντόναλντ Τραμπ σε δηλώσεις του είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ότι υπάρχουν συνομιλίες με το Ιράν για να τερματιστεί ο πόλεμος. Τόνισε ακόμη ότι το Ιράν τον εκλιπαρεί για συμφωνία.

Τιτανικός: Νέα έρευνα για τις μοιραίες αποφάσεις που οδήγησαν στο διασημότερο ναυάγιο στην ιστορία
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Τιτανικός: Νέα έρευνα για τις μοιραίες αποφάσεις που οδήγησαν στο διασημότερο ναυάγιο στην ιστορία
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Μουσείο του Λούβρου: Συνελήφθησαν δύο Γερμανοί που κρέμασαν δικούς τους πίνακες στην αίθουσα με τη "Μόνα Λίζα"
Οι Χούθι χάλασαν το Σαββατοκύριακο του Τραμπ στο Καμπ Ντέιβιντ - Εσπευσμένα στον Λευκό Οίκο ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Παγκόσμιος τρόμος για την ανεξέλεγκτη Τεχνητή Νοημοσύνη: Ο Τραμπ αναζητά «τσάρο» για την ΑΙ, ο Άλτμαν πάει στον ΟΗΕ
Η Ρωσία στηρίζει ανοικτά την AfD λίγο πριν από τις εκλογές στο Μεκλεμβούργο-Δυτική Πομερανία