ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 23 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Τρόμος σε τρένο στο Παρίσι: Άνδρας προσπάθησε να βιάσει 26χρονη – Την έσωσε επιβάτιδα που άκουσε τις κραυγές της

Τρόμος σε τρένο στο Παρίσι: Άνδρας προσπάθησε να βιάσει 26χρονη – Την έσωσε επιβάτιδα που άκουσε τις κραυγές της

«Μου κατέβασε το παντελόνι, με έπνιξε και προσπάθησε να με φιλήσει με τη βία»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Τον απόλυτο τρόμο σε τρένο στο Παρίσι έζησε μια νεαρή γυναίκα από τη Βραζιλία, όταν επιβάτης αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Στο ανατριχιαστικό βίντεο που δημοσιεύει σήμερα (23.10.2025) η Daily Mail, ακούγεται η 26χρονη να φωνάζει δυνατά, ενώ ο άνδρας που κατηγορείται για την επίθεση βιασμού στο Παρίσι, φαίνεται ένας άλλος επιβάτης που σπεύδει να τη βοηθήσει.

Όταν το τρένο σταματά, ο φερόμενος δράστης κατεβαίνει και τρέχει μακριά – Η επίθεση συνέβη μεταξύ των σταθμών Choisy-le-Roi και Villeneuve-le-Roi στις 16 Οκτωβρίου.

Το θύμα, η 26χρονη Βραζιλιάνα Jhordana Dias, ήταν σύμφωνα με πληροφορίες μόνη στο βαγόνι όταν ο φερόμενος δράστης την εντόπισε από την αποβάθρα και μπήκε στο τρένο καθώς οι πόρτες έκλειναν.

Σύμφωνα με το βρετανικό μέσο, την πλησίασε και της επιτέθηκε βίαια, χτυπώντας την, δαγκώνοντάς την και γρατζουνίζοντάς την, ενώ εκείνη φώναζε για βοήθεια.

«Όταν οι πόρτες άρχισαν να κλείνουν, ο δράστης πήδηξε στο τρένο και τότε συνειδητοποίησα ότι ήμουν μόνη μαζί του. Και τότε άρχισαν οι επιθέσεις.

Μου κατέβασε το παντελόνι, με έπνιξε και προσπάθησε να με φιλήσει με τη βία. Δεν ήθελα να τον φιλήσω», κατέθεσε.

Ο αδελφός της, Cicero Junior, ισχυρίστηκε ότι η αδελφή του πάλεψε για τη ζωή της. Είπε ότι όταν αντιστάθηκε, ο δράστης προσπάθησε να τη στραγγαλίσει και προσπάθησε να τη βιάσει.

Μια γυναίκα σε ένα κοντινό βαγόνι φέρεται να άκουσε τις κραυγές της Jhordana και έσπευσε να βοηθήσει.

Αντιμετώπισε τον άνδρα και άρχισε να τον βιντεοσκοπεί με το κινητό της, με αποτέλεσμα να τον κάνει να φύγει.

Ο Cicero είπε ότι η αδελφή του τον τηλεφώνησε αμέσως μετά το περιστατικό και μίλησε με τη γυναίκα που την είχε βοηθήσει.

Η Jhordana βρισκόταν στη Γαλλία για δύο μήνες, καθώς είχε φύγει από τη Βραζιλία για να ξεφύγει από τη βία που της ασκούσε πρώην συντροφός της.

«Έφυγε από τη Βραζιλία για να βρει ηρεμία, αλλά δεν βρήκε ηρεμία εδώ. Είναι πολύ δύσκολο για εμάς, για όλους, για την οικογένεια, γιατί θέλουμε δικαιοσύνη», είπε ο αδελφός της.

Απίθανη σκηνή: Ο Τραμπ κάνει δηλώσεις στον Λευκό Οίκο χωρίς ήχο λόγω του μποϊκοτάζ από τα μεγάλα ΜΜΕ των ΗΠΑ, δείτε βίντεο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Απίθανη σκηνή: Ο Τραμπ κάνει δηλώσεις στον Λευκό Οίκο χωρίς ήχο λόγω του μποϊκοτάζ από τα μεγάλα ΜΜΕ των ΗΠΑ, δείτε βίντεο
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Συνάντηση Ντόναλντ Τραμπ και Εμανουέλ Μακρόν στη Νέα Υόρκη – Συζήτηση για την εθνική κυριαρχία ΗΠΑ – Γαλλίας
Πρίσλεϊ Γκέρμπερ: Πέθανε ο γιος της Σίντι Κρόφορντ σε ηλικία 27 χρόνων – Βρέθηκε νεκρός σε κέντρο αποκατάστασης
Μερτς μετά τη νέα εκλογική ήττα: Καταστροφή το αποτέλεσμα στο Μεκλεμβούργο, αναλαμβάνω την ευθύνη για μεταρρυθμίσεις