Βίντεο: Η σύλληψη 20χρονης μητέρας που προσπάθησε να πουλήσει τον 2χρονο γιο της για 21.000 ευρώ
Μία 20χρονη μητέρα από το Ντνίπρο της Ουκρανίας συνελήφθη αφού προσπάθησε να πουλήσει τον δίχρονο γιο της για περίπου 21.000 ευρώ.
Η μητέρα, η οποία δεν κατονομάζεται, συνελήφθη όταν ο αγοραστής της έδωσε μετρητά, σύμφωνα με την αστυνομία της Ουκρανίας. Η στιγμή της σύλληψης καταγράφηκε σε βίντεο. Σε αυτό φαίνεται ένας αστυνομικός να μετρά τα χρήματα και η μητέρα ενώ της περνούν χειροπέδες. Μια κοινωνική λειτουργός φαίνεται να μεταφέρει το παιδί σε ένα αυτοκίνητο.
Η στιγμή της σύλληψης γυναίκας που ήθελε να πουλήσει το παιδί της
Σύμφωνα με ανακοίνωση, η γυναίκα είχε καταδικαστεί για εμπορία ανθρώπων σε βάρος ανηλίκου και καταδικάστηκε σε οκτώ χρόνια φυλάκισης.
«Σύμφωνα με την ίδια, δεν ήθελε να φροντίσει τον γιο της, γι' αυτό αποφάσισε να τον ξεφορτωθεί», ανέφερε ανακοίνωση της αστυνομίας. Ο αγοραστής ήταν γνωστός της, όπως ισχυρίστηκε. «Σχεδίαζε να ανοίξει τη δική της επιχείρηση με τα χρήματα που έλαβε», τόνισε επίσης η αστυνομία. «Βρήκε έναν πιθανό αγοραστή, στον οποίο πρότεινε να παραδώσει τον ανήλικο με αντάλλαγμα ένα χρηματικό ποσό ενός εκατομμυρίου [ουκρανικών] γρίβνια», ανέφερε η εισαγγελία του Ντνιπροπετρόβσκ.
Το παιδί αφού ελέγχθηκε από γιατρούς βρίσκεται υπό τη φροντίδα κοινωνικών υπηρεσιών. Η ίδια η μητέρα δήλωσε αθώα.
Πηγή: iefimerida.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Νέα επεισόδια στο Μιλάνο: Σπασμένα καταστήματα και λεηλασίες σε σούπερ μαρκετ
Ομάδες νεαρών άρχισαν να προκαλούν φθορές σε καταστήματα, πετώντας τραπέζια και καρέκλες από κοντινές επιχειρήσεις εστίασης.
Πλιάτσικο και χάος στη Γαλλία: Κουκουλοφόροι σπάνε βιτρίνες, αρπάζουν ό,τι βρουν από Hermès, Louis Vuitton και Galeries Lafayette μέχρι φούρνους, δείτε βίντεο
Κουκουλοφόροι λεηλατούν καταστήματα με επώνυμα ρούχα, τσάντες και κοσμήματα στο περιθώριο των διαδηλώσεων για την ακρίβεια – Εικόνες καταστροφής σε Παρίσι, Μασσαλία, Λιλ και Νίκαια
Αλβανία: Σκηνικό πολέμου στα Τίρανα με φωτιές και λιθοβολισμούς – «Όσοι επιλέγουν πέτρες θα βρουν απέναντί τους το κράτος», λέει ο Ράμα
Χαρακτηριστικό του κλίματος που επικρατεί είναι η απόφαση του Έντι Ράμα να διατάξει την αποξήλωση των πεζοδρομίων έξω από το πρωθυπουργικό γραφείο για να μην μπορούν να παίρνουν οι διαδηλωτές τις πέτρες
Στην πλατεία του Αγίου Πέτρου ο Πάπας Λέων μετά το εξιτήριο: Ένιωσα τη στήριξή σας, σας ευχαριστώ
Ο Ποντίφικας πήρε χθες εξιτήριο μετά το χειρουργείο του με αδενοκαρκίνωμα του πνεύμονα - «Η εμπειρία με έκανε να νιώσω ιδιαίτερα κοντά σε όσους παλεύουν με ασθένειες»
Γαλλία: Εμανουέλ Μακρόν θα απευθύνει σήμερα διάγγελμα μετά το χάος με τον νεκρό και τα βίαια επεισόδια
Πάνω από 800.000 διαδηλωτές έχουν βγει στους δρόμους της Γαλλίας ζητώντας να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: «Είναι λυπηρό», είπε ο πρώην σύζυγός της, Γκάβιν Νιούσομ, για την αποπομπή της
Όπως ανέφερε, έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που επικοινώνησε με την πρώην σύζυγό του, αποφεύγοντας να αναφερθεί εκτενώς στην υπόθεση.