ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Βρετανός λιντσαρίστηκε από όχλο στον Ισημερινό - Τον έβγαλαν από το αστυνομικό τμήμα και τον έκαψαν ζωντανό

Βρετανός λιντσαρίστηκε από όχλο στον Ισημερινό - Τον έβγαλαν από το αστυνομικό τμήμα και τον έκαψαν ζωντανό

Οι αστυνομικοί «αποφάσισαν να μην παρέμβουν» φοβούμενοι για τη δική τους ζωή.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Ένας άνδρας λιντσαρίστηκε στον Ισημερινό από εξαγριωμένο πλήθος που ζητούσε «δικαιοσύνη» για περιστατικό με θανάσιμο πυροβολισμό.

Σύμφωνα με την Daily Mail, που επικαλείται τοπικά ΜΜΕ, ο Βρετανικής καταγωγής άνδρας είχε συλληφθεί στην περιοχή Κουγιαμπένο από ένστολους αστυνομικούς, ως ύποπτος για τον φόνο ενός ντόπιου.

Σχεδόν έξι ώρες μετά, o όχλος εισέβαλε στο Αστυνομικό Τμήμα όπου κρατούνταν ο συλληφθείς. Αφού τον έβγαλαν έξω, τον χτύπησαν και τον έκαψαν ζωντανό μπροστά στα μάτια των αστυνομικών, οι οποίοι δεν αντέδρασαν φοβούμενοι για τη δική τους ζωή.

Η εφημερίδα Ecuavisa του Ισημερινού μετέδωσε ότι το φρικιαστικό έγκλημα διαπράχθηκε εντός του Καταφυγίου Άγριας Ζωής Κουγιαμπένο, στην περιοχή του Αμαζονίου – μια τοποθεσία ιδιαίτερα δημοφιλής για οικοτουρισμό. Πρόκειται για το δεύτερο μεγαλύτερο καταφύγιο άγριας ζωής μεταξύ των 56 εθνικών πάρκων και προστατευόμενων περιοχών της χώρας.

Η εφημερίδα Extra του Ισημερινού αναφέρει στο ρεπορτάζ της ότι οι αστυνομικοί αποφάσισαν να μην παρέμβουν όταν το εξαγριωμένο πλήθος εισέβαλε στο αστυνομικό τμήμα, λίγο πριν από τη σχεδιαζόμενη μεταφορά του κρατούμενου. Αντίθετα, «παρέμειναν σε απόσταση», για να αποφύγουν να γίνουν στόχος και οι ίδιοι, και για να αποτρέψουν περαιτέρω ζημιές σε κρατική περιουσία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η αποστολή ενισχύσεων της αστυνομίας καθυστέρησε σημαντικά λόγω της απομακρυσμένης τοποθεσίας και της δύσκολης πρόσβασης στην περιοχή.

Η εφημερίδα El Universo ανέφερε ότι η αστυνομία δεν έχει εκδώσει ακόμη επίσημη ανακοίνωση, καθώς η έρευνα για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ζελένσκι: Η Ρωσία χτύπησε την έδρα της ουκρανικής υπηρεσίας εσωτερικής ασφάλειας στο Κίεβο – Βίντεο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Ζελένσκι: Η Ρωσία χτύπησε την έδρα της ουκρανικής υπηρεσίας εσωτερικής ασφάλειας στο Κίεβο – Βίντεο
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Εμπρησμός στην Marfin: Εισαγγελικό «όχι» στο αίτημα αποφυλάκισης της 46χρονης κατηγορούμενης
Volkswagen σε ιστορική κρίση: Ο κινεζικός εφιάλτης χτυπά την καρδιά της γερμανικής βιομηχανίας, 100.000 θέσεις εργασίας στον αέρα
Θαύμα στο Νεπάλ: Δύο εργάτες βγήκαν ζωντανοί από σήραγγα εννέα ημέρες μετά τις πλημμύρες - Η συγκινητική στιγμή της διάσωσης