ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 23 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Χαστούκι στον Μακρόν: Ο Εμανουέλ και η Μπριζίτ νιώθουν πανικό και απελπισία – Προσπαθούν να προσποιηθούν ότι όλα είναι καλά

Χαστούκι στον Μακρόν: Ο Εμανουέλ και η Μπριζίτ νιώθουν πανικό και απελπισία – Προσπαθούν να προσποιηθούν ότι όλα είναι καλά

Ειδικός στην γλώσσα του σώματος εξηγεί πως αντιμετωπίζουν οι ίδιοι το τραυματικό γεγονός με το χαστούκι

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Μια ακόμα ειδικός στην γλώσσα του σώματος προσπαθεί να εξηγήσει όχι τι ακριβώς έγινε ανάμεσα στον Εμανουέλ Μακρόν και την σύζυγό του Μπριζίτ στο αεροπλάνο λίγο πριν το viral χαστούκι αλλά τι συμβαίνει ανάμεσα στο ζευγάρι.

Ο Εμανουέλ Μακρόν και η Μπριζίτ είναι «απελπισμένοι και  προσποιούνται ότι όλα είναι καλά» για να αφήσουν πίσω τους τον σάλο που προκλήθηκε μετά το βίντεο με το χαστούκι που έκανε τον γύρο του κόσμου, εκτιμά η ειδικός.

Ο Γάλλος πρόεδρος, σύμφωνα με το newsit.gr, είπε ότι απλώς έπαιζε με τη σύζυγό του, Μπριζίτ, αφού εθεάθη να τον σπρώχνει μακριά με τα δύο χέρια στο πρόσωπό του πριν αποβιβαστούν από το αεροπλάνο τους για να ξεκινήσουν μια περιοδεία στη Νοτιοανατολική Ασία το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η Τζούντι Τζέιμς, ειδικός στη γλώσσα του σώματος, δήλωσε στη MailOnline ότι καθώς το πρώτο ζευγάρι της Γαλλίας συνεχίζει την περιοδεία του θα τους δούμε να υπερβάλλουν στις δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης.

«Τα μη λεκτικά τους σήματα εδώ συνορεύουν με την “υπερβολή”, υποδηλώνοντας κάποια επίπεδα πανικού και απελπισίας να προσποιούνται ότι όλα είναι καλά και ίσως να συνδέονται με τους γελοίους ισχυρισμούς ότι “παίζουν” μαζί στο αεροπλάνο», λέει.

Η γαλλική πόλη που δεν γνώριζε από ταραχές και ξαφνικά παραδόθηκε στις φλόγες – «Αηδιάζω με μια κυβέρνηση που δεν κάνει τίποτα»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Η γαλλική πόλη που δεν γνώριζε από ταραχές και ξαφνικά παραδόθηκε στις φλόγες – «Αηδιάζω με μια κυβέρνηση που δεν κάνει τίποτα»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Τραμπ: «Πάγωσα» τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας για να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις – Ο Ζελένσκι δεν θέλει να τελειώσει ο πόλεμος
Την παραίτησή του υπέβαλε ο Γάλλος ΥΠΕΣ μετά το χάος, δεν την έκανε δεκτή ο Μακρόν - «Υπήρξαν αστοχίες» παραδέχθηκε ο Γάλλος Πρόεδρος
Ανάλυση Politico: Η Ευρώπη μπροστά στην τέλεια πολιτική καταιγίδα – Το χάος στη Γαλλία και η επόμενη μέρα στην ΕΕ
Ανάλυση για το διάγγελμα Μακρόν: Καταδίκασε τη βία, αλλά δεν ανακοίνωσε έκτακτα μέτρα ή σχέδιο αντιμετώπισης της κρίσης