ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Χριστοδουλίδης για το βίντεο με τις μίζες: Καλεί όποιον έχει στοιχεία να τα καταθέσει στις Αρχές

Χριστοδουλίδης για το βίντεο με τις μίζες: Καλεί όποιον έχει στοιχεία να τα καταθέσει στις Αρχές

Τι ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Με δημόσια τοποθέτηση αντέδρασε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τις καταγγελίες που κυκλοφορούν στο πλαίσιο της υπόθεσης «videogate», η οποία έχει προκαλέσει έντονες πολιτικές αναταράξεις στην Κύπρο.

«Θέλω να καλέσω δημόσια τον οποιονδήποτε έχει στοιχεία για άμεσο η έμμεσο χρηματισμό κατά τη διάρκειά της προεκλογικής μου εκστρατείας να τα καταθέσει στις Αρχές», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Πρόεδρος, απαντώντας στους ισχυρισμούς που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει το protothema.gr, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διακινείται βίντεο στο οποίο διατυπώνονται καταγγελίες περί χρηματισμού του Νίκου Χριστοδουλίδη. Το επίμαχο υλικό αφήνει σαφείς υπαινιγμούς για φαινόμενα διαπλοκής και διαφθοράς, συνδέοντας τον Πρόεδρο με επιχειρηματικά και ενεργειακά συμφέροντα, με αποτέλεσμα το ζήτημα να παίρνει μεγάλες διαστάσεις στο εσωτερικό της χώρας.

Αραγτσί: «Οι επαφές Ιράν-ΗΠΑ δεν διακόπηκαν αλλά δεν υπάρχει πρόοδος στις διαπραγματεύσεις»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Αραγτσί: «Οι επαφές Ιράν-ΗΠΑ δεν διακόπηκαν αλλά δεν υπάρχει πρόοδος στις διαπραγματεύσεις»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google