ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Ζελένσκι: Συζητήσαμε με τον Τραμπ κυρώσεις κατά της Ρωσίας και για στρατιωτική συνεργασία

Ζελένσκι: Συζητήσαμε με τον Τραμπ κυρώσεις κατά της Ρωσίας και για στρατιωτική συνεργασία

«Το σχέδιο συμφωνίας για τα drones έχει ήδη προετοιμαστεί από την ουκρανική πλευρά, είμαστε έτοιμοι να το συζητήσουμε λεπτομερώς και να το ολοκληρώσουμε»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σήμερα ότι συζήτησε με τον Ντόναλντ Τραμπ,σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι δύο ηγέτες, κυρώσεις κατά της Ρωσίας και για στρατιωτική συνεργασία Ουκρανίας-ΗΠΑ, λίγες ημέρες πριν από τη λήξη του τελεσιγράφου του Τραμπ προς τη Ρωσία.

«Συζητήσαμε κυρώσεις κατά της Ρωσίας», καθώς και τη «διμερή συνεργασία» μεταξύ Κιέβου και Ουάσινγκτον στον τομέα της άμυνας, δήλωσε ο Ζελένσκι στο Telegram, αναφέροντας ένα «σχέδιο συμφωνίας για drones».

«Το σχέδιο συμφωνίας για τα drones έχει ήδη προετοιμαστεί από την ουκρανική πλευρά, είμαστε έτοιμοι να το συζητήσουμε λεπτομερώς και να το ολοκληρώσουμε», έγραψε στο X ο Ουκρανός πρόεδρος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Την ισόβια κάθειρξη για τους κατά συρροή βιαστές ανηλίκων κάτω των 15 ετών ενέκρινε η γαλλική Εθνοσυνέλευση
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Την ισόβια κάθειρξη για τους κατά συρροή βιαστές ανηλίκων κάτω των 15 ετών ενέκρινε η γαλλική Εθνοσυνέλευση
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google