Αλεξάνδρα Νίκα για τη γέννηση του γιου της: Ήταν η πιο δυνατή εμπειρία της ζωής μου
Η στιγμή που πήρα τον μικρό στην αγκαλιά μου δεν συγκρίνεται με τίποτα, πρόσθεσε
Τη μητρότητα απολαμβάνει η Αλεξάνδρα Νίκα, ενώ δήλωσε πως ο ερχομός του γιου της «είναι η πιο δυνατή εμπειρία στη ζωή της». Η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αργυρού θέλησε να έρθει πιο κοντά με τους διαδικτυακούς της φίλους και μέσω Instagram άνοιξε ένα Q&A, ζητώντας τους να της κάνουν ερωτήσεις, αλλά και να της προτείνουν τι θα ήθελαν να βλέπουν περισσότερο στο προφίλ της.
Έτσι, δέχτηκε πλήθος ερωτήσεων για τη μητρότητα, καθώς οι δυο τους είναι γονείς ενός μικρού αγοριού, του Βασίλη. Μιλώντας για τη γέννα, η ίδια έγραψε: «Με ρωτήσατε αρκετές για τη γέννα. Γέννησα φυσιολογικά με τον γιατρό μου που τον εμπιστεύτηκα απόλυτα και είμαι ευγνώμων που ήταν δίπλα μου. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν εύκολο, αλλά ήταν η πιο δυνατή εμπειρία της ζωής μου και η στιγμή που πήρα τον μικρό στην αγκαλιά μου, δεν συγκρίνεται με τίποτα».
Σε άλλη ερώτηση για τα κιλά της εγκυμοσύνης, όπως αναφέρει το protothema.gr, η Αλεξάνδρα Νίκα τόνισε πως κάθε σώμα είναι διαφορετικό και χρειάζεται χρόνο για να επανέλθει μια γυναίκα. Αναφορικά με την ίδια, εξήγησε πώς κατάφερε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης.
«Η αλήθεια είναι πως κάθε σώμα είναι διαφορετικό και χρειάζεται τον χρόνο του. Εγώ δεν έκανα κάτι “μαγικό”, με βοήθησε πολύ ο θηλασμός, η κίνηση με το μωρό στην καθημερινότητα και να προσπαθώ να τρώω ισορροπημένα. Το πιο σημαντικό για μένα ήταν να νιώσω υγιής», είπε κλείνοντας.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Πλήθος κόσμου στη Νίκαια για το μνημόσυνο του Γιώργου Μαζωνάκη - Τραγικές φιγούρες οι γονείς και οι αδελφές του τραγουδιστή
Στο σημείο έχουν ληφθεί μέτρα ασφαλείας από την αστυνομία.
Αγγελική Ηλιάδη: Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια – Ταλαιπωρείται από πυρετό εδώ και 6 ημέρες
«Πραγματικά δεν έχω υπάρξει πιο εξαντλημένη στη ζωή μου, με έχει κάνει κομμάτια», είχε αναφέρει σε βίντεό της.
Μαρία Μπεκατώρου: «Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι σαν μην έχει φύγει, στην αγρυπνία σκίστηκε η καρδιά μου»
«Από τον Μάιο είχαμε να μιλήσουμε», εξομολογήθηκε ακόμα η γνωστή παρουσιάστρια.
Γρηγόρης Μπιθικώτσης για τον πατέρα του: Κάθε μέρα μου άφηνε σημειώματα, μου έγραφε «σε λατρεύω» και «δεν μ’ αγαπάς όσο σ’ αγαπώ»
Δεν έχω γνωρίσει πιο βαθιά ευαίσθητο άνθρωπο από τον πατέρα μου, είπε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.
Η εντυπωσιακή ξαδέλφη της Ανθής Βούλγαρη έκλεψε τις εντυπώσεις στο MEGA – Ποια είναι η Μαριαλένα που θέλει να γίνει παρουσιάστρια
Ασχολείται με το μόντελινγκ και είχε φτάσει μέχρι τον τελικό του «TV Queen»
Γιώργος Λιάγκας για Κωνσταντίνο Αργυρό και Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Έχουν να βρεθούν δύο μήνες και να μιλήσουν δύο εβδομάδες
Ο παρουσιαστής επικοινώνησε με το περιβάλλον του τραγουδιστή και μετέφερε το παρασκήνιο για τη σχέση του με την απερχόμενη πρέσβειρα της Αμερικής