Αναστασία Ρουβά: Η πανέμορφη κόρη των Σάκη Ρουβά και Κάτιας Ζυγούλη έγινε 18 ετών και κάνει σχέδια
Η κόρη των Ρουβά και Ζυγούλη, Αναστασία, μεγάλωσε και βρίσκεται στο στάδιο προετοιμασίας των σπουδών της.
Η Αναστασία Ρουβά ετοιμάζεται να σπουδάσει στο εξωτερικό τον επόμενο χρόνο και βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News.
Η νεαρή κυρία Ρουβά, ένα πανέμορφο κορίτσι, που έχει πάρει από τους γονείς της τα ομορφότερα χαρακτηριστικά τους αλλά και τα ταλέντα τους, έχει δείξει σε πολλές περιπτώσεις την αδυναμία της στην τέχνη.
Σε πολλές περιπτώσεις η Αναστασία Ρουβά αναρτά στα social media βίντεο στα οποία τραγουδά μόνη και με τον σούπερ σταρ πατέρα της και χορεύει, ενώ πέρυσι συμμετείχε σε έκθεση που φιλοξενούσε έργα ζωγραφικής ανήλικων καλλιτεχνών.
Πολύ πιθανό στα μαθήματα των σπουδών της να περιλαμβάνονται καλλιτεχνικά μαθήματα. Σε κάθε περίπτωση ένα νέο κεφάλαιο για την Αναστασία Ρουβά αναμένεται να ανοίξει του χρόνου με τη μετακόμισή της στο εξωτερικό για το νέο της ξεκίνημα, έχοντας προφανώς στήριγμα τους δύο γονείς της.
Η πανέμορφη νεαρή Αναστασία Ρουβά
@anastasia.rvs🙈♬ original sound - anastasia
@anastasia.rvs🤍♬ original sound - anastasia
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Παλαιότερα ο Σάκης Ρουβάς είχε ποστάρει όλη την οικογένεια να τραγουδά Ψυχεδέλεια.
@anastasia.rvs🤍
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Πλήθος κόσμου στη Νίκαια για το μνημόσυνο του Γιώργου Μαζωνάκη - Τραγικές φιγούρες οι γονείς και οι αδελφές του τραγουδιστή
Στο σημείο έχουν ληφθεί μέτρα ασφαλείας από την αστυνομία.
Αγγελική Ηλιάδη: Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια – Ταλαιπωρείται από πυρετό εδώ και 6 ημέρες
«Πραγματικά δεν έχω υπάρξει πιο εξαντλημένη στη ζωή μου, με έχει κάνει κομμάτια», είχε αναφέρει σε βίντεό της.
Μαρία Μπεκατώρου: «Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι σαν μην έχει φύγει, στην αγρυπνία σκίστηκε η καρδιά μου»
«Από τον Μάιο είχαμε να μιλήσουμε», εξομολογήθηκε ακόμα η γνωστή παρουσιάστρια.
Γρηγόρης Μπιθικώτσης για τον πατέρα του: Κάθε μέρα μου άφηνε σημειώματα, μου έγραφε «σε λατρεύω» και «δεν μ’ αγαπάς όσο σ’ αγαπώ»
Δεν έχω γνωρίσει πιο βαθιά ευαίσθητο άνθρωπο από τον πατέρα μου, είπε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.
Η εντυπωσιακή ξαδέλφη της Ανθής Βούλγαρη έκλεψε τις εντυπώσεις στο MEGA – Ποια είναι η Μαριαλένα που θέλει να γίνει παρουσιάστρια
Ασχολείται με το μόντελινγκ και είχε φτάσει μέχρι τον τελικό του «TV Queen»
Γιώργος Λιάγκας για Κωνσταντίνο Αργυρό και Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Έχουν να βρεθούν δύο μήνες και να μιλήσουν δύο εβδομάδες
Ο παρουσιαστής επικοινώνησε με το περιβάλλον του τραγουδιστή και μετέφερε το παρασκήνιο για τη σχέση του με την απερχόμενη πρέσβειρα της Αμερικής