Απών από την πρόβα του ο Βασίλης Μπισμπίκης- Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο ηθοποιός
Ο Βασίλης Μπισμπίκης βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι του, έχοντας στο πλευρό του, τη Δέσποινα Βανδή.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "Πρωινού", ο Βασίλης Μπισμπίκης μετά τις ζημιές που προκάλεσε με το αυτοκίνητό του, τα ξημερώματα του Σαββάτου και τη σύλληψή του, πλέον βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι του, και δεν παρουσιάστηκε ούτε στην πρόβα του στο Cartel, καθώς είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.
"Είναι στο σπίτι του με τη Δέσποινα Βανδή. Σίγουρα ο άνθρωπος δεν είναι καλά με όλα αυτά που του έχουν συμβεί. Δεν πήγε όπως όλα τα απογεύματα στο Cartel. Ήταν εκεί οι συνεργάτες του. Ετοιμάζουν σκηνικά και μία παράσταση. Δεν πήγε αυτή τη φορά. Παρέμεινε στο σπίτι του για να ''κάτσει η σκόνη'' που λέμε. Να ηρεμήσει", είπε ο Τάσος Τεργιάκης στον "αέρα" του "Πρωινού".
Στη συνέχεια, πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας: "Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι στο σπίτι του με τη Δέσποινα Βανδή. Σίγουρα ο άνθρωπος δεν είναι καλά. Έχει καταλάβει ότι οι χειρισμοί που έκανε μετά δεν ήταν οι απόλυτα σωστοί. Tώρα, αν έγινε σωστά το τηλέφωνο της συνεργάτιδας του στην αστυνομία, αν είπε το όνομα και δεν το κατέγραψε ο αστυνομικός. Ο λόγος της συνεργάτιδας του Μπισμπίκη ήταν απέναντι στο λόγο της αστυνομίας. Ο Μπισμπίκης δεν πιάστηκε μεθυσμένος γιατί δεν έγινε αλκοτέστ άρα δικαιούται να λέει ότι δεν ήταν μεθυσμένος. Κανείς δεν μπορεί να βγαίνει δημόσια και να λέμε ότι είναι μεθυσμένος. Ακόμα και αν όλοι μας σκεφτόμαστε ότι έχει πιει τον Βόσπορο".
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Πλήθος κόσμου στη Νίκαια για το μνημόσυνο του Γιώργου Μαζωνάκη - Τραγικές φιγούρες οι γονείς και οι αδελφές του τραγουδιστή
Στο σημείο έχουν ληφθεί μέτρα ασφαλείας από την αστυνομία.
Αγγελική Ηλιάδη: Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια – Ταλαιπωρείται από πυρετό εδώ και 6 ημέρες
«Πραγματικά δεν έχω υπάρξει πιο εξαντλημένη στη ζωή μου, με έχει κάνει κομμάτια», είχε αναφέρει σε βίντεό της.
Μαρία Μπεκατώρου: «Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι σαν μην έχει φύγει, στην αγρυπνία σκίστηκε η καρδιά μου»
«Από τον Μάιο είχαμε να μιλήσουμε», εξομολογήθηκε ακόμα η γνωστή παρουσιάστρια.
Γρηγόρης Μπιθικώτσης για τον πατέρα του: Κάθε μέρα μου άφηνε σημειώματα, μου έγραφε «σε λατρεύω» και «δεν μ’ αγαπάς όσο σ’ αγαπώ»
Δεν έχω γνωρίσει πιο βαθιά ευαίσθητο άνθρωπο από τον πατέρα μου, είπε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.
Η εντυπωσιακή ξαδέλφη της Ανθής Βούλγαρη έκλεψε τις εντυπώσεις στο MEGA – Ποια είναι η Μαριαλένα που θέλει να γίνει παρουσιάστρια
Ασχολείται με το μόντελινγκ και είχε φτάσει μέχρι τον τελικό του «TV Queen»
Γιώργος Λιάγκας για Κωνσταντίνο Αργυρό και Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Έχουν να βρεθούν δύο μήνες και να μιλήσουν δύο εβδομάδες
Ο παρουσιαστής επικοινώνησε με το περιβάλλον του τραγουδιστή και μετέφερε το παρασκήνιο για τη σχέση του με την απερχόμενη πρέσβειρα της Αμερικής