Αθηνά Οικονομάκου: «Ψέματα όλα» - Διαψεύδει on camera ότι παντρεύεται με τον Μπρούνο Τσερέλα στην Πάρο
Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» με την Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε η Αθηνά Οικονομάκου σχετικά με τα περί γάμου με τον Μπρούνο Τσερέλα το καλοκαίρι στην Πάρο.
Η ηθοποιός και επιχειρηματίας διέψευσε τις τελευταίες φήμες που την θέλουν να παντρεύεται τον Ιούνιο στην Πάρο.
«Δεν θα είμαι στην Πάρο τον Ιούνιο. Όχι δεν θα είμαι. Δεν ξέρω πως τα κυκλοφορήσατε όλα αυτά. Ψέματα όλα. Θα φανεί στο μέλλον. Ψέματα όλα σας λέω! Η Πάρος είναι ένας προορισμός που λατρεύει ο Μπρούνο, θα δούμε τι θα γίνει» απάντησε η Αθηνά Οικονομάκου.
«Δεν έχω λάβει πρόσκληση, άρα δεν ισχύει» είπε με τη σειρά της, η Μαίρη Συνατσάκη.
Δείτε το βίντεο του ALPHA:
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Έλενα Ακρίτα: «Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τα σκυλιά μου» – Η εξομολόγηση με αφορμή τη Μιλού
«Και μετά νιώθεις ενοχές γιατί υπάρχουν τόσα δεινά στον κόσμο, τόσοι άνθρωποι που υποφέρουν», έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της.
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έγινε 72 ετών και μοιράστηκε σπάνιες φωτογραφίες από τη ζωή της
«Το παιχνίδι συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον», έγραψε στην ανάρτηση που έκανε η καταξιωμένη τραγουδίστρια.
Πλήθος κόσμου στη Νίκαια για το μνημόσυνο του Γιώργου Μαζωνάκη - Τραγικές φιγούρες οι γονείς και οι αδελφές του τραγουδιστή
Στο σημείο έχουν ληφθεί μέτρα ασφαλείας από την αστυνομία.
Αγγελική Ηλιάδη: Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια – Ταλαιπωρείται από πυρετό εδώ και 6 ημέρες
«Πραγματικά δεν έχω υπάρξει πιο εξαντλημένη στη ζωή μου, με έχει κάνει κομμάτια», είχε αναφέρει σε βίντεό της.
Μαρία Μπεκατώρου: «Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι σαν μην έχει φύγει, στην αγρυπνία σκίστηκε η καρδιά μου»
«Από τον Μάιο είχαμε να μιλήσουμε», εξομολογήθηκε ακόμα η γνωστή παρουσιάστρια.
Γρηγόρης Μπιθικώτσης για τον πατέρα του: Κάθε μέρα μου άφηνε σημειώματα, μου έγραφε «σε λατρεύω» και «δεν μ’ αγαπάς όσο σ’ αγαπώ»
Δεν έχω γνωρίσει πιο βαθιά ευαίσθητο άνθρωπο από τον πατέρα μου, είπε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.