Δανάη Μιχαλάκη: Υπήρξαν στιγμές που ένιωσα να χάνω τον εαυτό μου μέσα στο ταξίδι της μητρότητας
Η ηθοποιός και ο Γιώργος Παπαγεωργίου έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη
Τη μέχρι σήμερα εμπειρία της από τη μητρότητα περιέγραψε η Δανάη Μιχαλάκη, τονίζοντας ότι πρόκειται για μία διαδρομή, κατά την οποία χρειάστηκε να επαναπροσδιορίσει πτυχές της ταυτότητάς της.
Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλημέρα Είπαμε;» που προβλήθηκε την Κυριακή 1η Μαρτίου, μιλώντας μεταξύ άλλων για την οικογένεια που δημιούργησε με τον σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου και την απόκτηση της κόρης τους.
Αρχικά, η Δανάη Μιχαλάκη αναφέρθηκε στην επιθυμία της να γίνει μητέρα: «Ήθελα πολύ να γίνω μητέρα. Η απόφαση να γίνεις μητέρα δεν έχει να κάνει τόσο με την ηλικία, όσο με το να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο», και στη συνέχεια περιέγραψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, από τη στιγμή που γεννήθηκε η κόρη της: «Εννοείται ότι υπήρξαν στιγμές που ένιωσα να χάνω τον εαυτό μου μέσα στο ταξίδι της μητρότητας».
Δείτε το βίντεο
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Αλκίνοος Ιωαννίδης για Γιώργο Μαζωνάκη: Ζούμε σε χώρα που πρέπει να πεθάνουν άνθρωποι για να αλλάξει κάτι
«Χρειάζεται αυτή η ανθρωποθυσία εδώ», είπε ο Κύπριος καλλιτέχνης κατά τη διάρκεια συναυλίας του.
Βασίλης Ζούλιας για τη μάχη του με τον εθισμό: Εγώ πήδηξα στο κενό, αλλά έζησα
Ο εθισμένος ζει σε ένα απόλυτα μαρτυρικό σκοτάδι που δυστυχώς δεν εξηγείται εύκολα, έγραψε ο σχεδιαστής μόδας.
Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος για τον θάνατο του πατέρα του: «Έφυγε από τη ζωή μια ημέρα πριν από την πρεμιέρα μας»
«Εδώ και χρόνια μπαινοβγαίναμε στα νοσοκομεία και η κατάσταση γινόταν προοδευτικά όλο και πιο δύσκολη» εξομολογήθηκε ο δημοσιογράφος για τον πατέρα του.
Νίκος Βέρτης για Μαζωνάκη: Πολλοί άνθρωποι προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε τον Γιώργο
Αυτό που με πλήγωσε πιο πολύ, είναι ότι ήταν θλιμμένος, είπε ο τραγουδιστής.
Άση Μπήλιου για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη: Δυστυχώς έτσι είναι η ζωή μας, δεν είναι ευθεία γραμμή
«Το Stars System τον Ιούνιο σας άφησε ως μια εβδομαδιαία εκπομπή και τον Σεπτέμβριο σας βρήκε ως μια καθημερινή εκπομπή», είπε σε άλλο σημείο η Άση Μπήλιου.