ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 19 oC
Αναζήτηση:

Δέσποινα Καμπούρη: «Ο χωρισμός είναι μία καινούργια συνθήκη…»

Δέσποινα Καμπούρη: «Ο χωρισμός είναι μία καινούργια συνθήκη…»

Αρχές Νοεμβρίου η Δέσποινα Καμπούρη μέσα από μία όμορφη ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Βαγγέλη Ταρασιάδη.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Η δημοσιογράφος και ο επιχειρηματίας ήταν μαζί από το 2009, ενώ καρποί του έρωτα που έζησαν, είναι οι δύο κόρες τους, Έλενα και Χριστίνα.

Η κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή συνάντησε την Δέσποινα Καμπούρη σε βραδινή της έξοδο. Η δημοσιογράφος ρωτήθηκε για τον χωρισμό της και απέφυγε ευγενικά να απαντήσει.

Σε ερώτηση για τις φετινές γιορτές, η Δέσποινα Καμπούρη εξήγησε ότι: «Θα είναι ενδιαφέρουσες, ξεχωριστές, και τις βιώνω όπως οι περισσότεροι άνθρωποι».

Μιλώντας για τον χωρισμό της, είπε πως: «Είναι μία καινούργια συνθήκη, μία συνθήκη που ζουν πολλοί άνθρωποι. Αλλά ξέρεις, είναι ένα θέμα που δεν μου αρέσει να το συζητάω δημόσια, τουλάχιστον σε αυτή την φάση. Αν θα νιώσω έτοιμη κάποια στιγμή, θα το συζητήσω».

Σάκης Τανιμανίδης: Ένιωσα ότι έχω το άγγιγμα του Μίδα, «είναι εύκολο έτσι θα πάνε όλα» είπα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Σάκης Τανιμανίδης: Ένιωσα ότι έχω το άγγιγμα του Μίδα, «είναι εύκολο έτσι θα πάνε όλα» είπα
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Από τη Λίμα στην Αμπρόσιο μέχρι την Κάντις Σουάνπολ: Η διαδρομή των εμβληματικών «Αγγέλων» της Victoria’s Secret από το ντεμπούτο τους έως τη φετινή πασαρέλα