Δέσποινα Βανδή: Η πρώτη της αντίδραση για το περιστατικό με το περιπολικό – «Δεν έχω κάτι να σας πω»
Η στάση της γνωστής τραγουδίστριας
Την πρώτη αντίδραση της Δέσποινας Βανδή για το περιστατικό με τη μεταφορά της με περιπολικό της αστυνομίας κατέγραψαν οι τηλεοπτικές κάμερες, κατά την αναχώρηση της τραγουδίστριας από το αεροδρόμιο των Αθηνών.
Το γεγονός το οποίο έγινε στις αρχές Αυγούστου, όταν η Δέσποινα Βανδή ταξίδευε στη Χαλκιδική για προγραμματισμένη συναυλία, έγινε viral τις τελευταίες ημέρες, με την ίδια να έχει μπει στο προσκήνιο. Ο λόγος είναι ένα video το οποίο έχει κυκλοφορήσει, στο οποίο φαίνεται η αγαπημένη τραγουδίστρια να μεταφέρεται με περιπολικό σε ξενοδοχείο της περιοχής, προκειμένου να συνεχίσει με ασφάλεια το ταξίδι της, καθώς έσκασε το λάστιχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε στην Εθνική Οδό!
Κάπως έτσι και καθώς η Δέσποινα Βανδή ετοιμαζόταν να ταξιδέψει από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη πλήθος δημοσιογράφων βρέθηκαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο πριν η ίδια επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, με σκοπό να καταφέρουν να της αποσπάσουν μια δήλωση για το συγκεκριμένο περιστατικό.
«Παιδιά, δεν έχω κάτι να σας πω. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ», είπε χαμογελώντας, με την ίδια να συνεχίζει την πορεία της.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ο Γιάννης Στάνκογλου έκανε μπάνιο στη Μαύρη Σπηλιά Ευρυτανίας – Το βίντεο που τράβηξε ο γιος του
Ο γνωστός ηθοποιός σε στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης
Γιώργος Κωνσταντίνου για Μάρω Κοντού: Το βράδυ πριν πεθάνει την είδα στο όνειρό μου, ξύπνησα και έβλεπα τα συλλυπητήρια
«Ειλικρινά δεν το περίμενα, ήταν τόσο ζωντανή από τα τηλέφωνα, δεν είχε κάτι που να έλεγα ότι κάτι της συμβαίνει», δήλωσε ο ηθοποιός για την απώλεια της κυρίας του ελληνικού κινηματογράφου που άφησε την τελευταία της πνοή στις 15 Ιουλίου
Σε σχέση με φοιτητή 20 χρόνια μικρότερό της η 42χρονη κόρη της Μπριζίτ Μακρόν
Το βίντεο από τις διακοπές τους στο Άμστερνταμ - Η Τιφέν Οζιέρ γνωρίστηκε με τον Αντουάν Λεκόμτ το καλοκαίρι στο Λε Τουκέ
Άννα Βίσση: Δεν με πειράζει η ηλικία καθόλου, θα με πειράξει όμως πολύ αν η φωνή μου δεν με «ακούει»
Η Άννα Βίσση για όλους και για όλα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ηλία Ψινάκη.
Ηλίας Ψινάκης: «Με λυπήθηκα και λυπήθηκα πάρα πολύ τους πλούσιους με σκάφη» – Το σόου με τον Σάκη Ρουβά
«Τραγουδούσε ο Σάκης Ρουβάς, εκτίναξε το πάρτι», είπε σε άλλο σημείο ο Ηλίας Ψινάκης.
Κάιλι Τζένερ: «Το αγαπημένο μου φαγητό είναι τα ελληνικά κεμπάπ»
Παράλληλα αποκάλυψε ότι η Κιμ Καρντάσιαν χορεύει χειρότερα από όλα τα μέλη της οικογένειάς τους