Δήμητρα Κατσαφάδου: «Εύχομαι μέσα στην 3ετία να δημιουργήσω ένα δεύτερο Λαϊκό νοσοκομείο, το έχω κάνει τάμα»
«Όσα περισσότερα βγάζω, τόσα περισσότερα θα δίνω», είπε η γνωστή επιχειρηματίας
Για το τάμα που είχε κάνει να φτιάξει ένα δεύτερο Λαϊκό νοσοκομείο, την ανάγκη της να μοιράζεται τα κέρδη της αλλά και για το σχόλιο που έκανε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης για τα καλλυντικά της, μίλησε ανοιχτά η Δήμητρα Κατσαφάδου.
Στη νέα αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε το πρωί της Παρασκευής (24.10.2025) στην εκπομπή Buongiorno του MEGA, η γνωστή επιχειρηματίας τόνισε πως είναι στο «αίμα» της να μοιράζεται. Σε άλλο σημείο η Δήμητρα Κατσαφάδου αφηγήθηκε και μία συγκινητική ιστορία με την γιαγιά της.
«Εξεπλάγην όταν είδα το βίντεο του Άδωνι Γεωργιάδη. Εγώ έχω μείνει ακόμα στην κατσαρόλα. Είμαι ακόμα εκείνη η τρελή χημικός που φτιάχνω τα καλλυντικά. Ευχαριστώ πάρα πολύ, δεν κομματικοποιούμαι, δεν ανήκω κάπου. Τρόμαξα λίγο με όλον αυτόν τον ντόρο, αλλά αποστασιοποιούμαι. Τους βλέπω όλους ίσα και ευχαριστώ πολύ όσους με προτιμούν», είπε αρχικά.
«Ότι έχω βγάλει οφείλω να τα δώσω γιατί είναι έτσι η ιδιοσυγκρασία μου. Ότι βγάζω, θα το μοιράζω. Είμαι άνθρωπος που με ενδιαφέρει και το αρνητικό σχόλιο, δεν μου αρέσει η αδικία. Ελάτε να με γνωρίσετε και μετά βγάλτε άποψη για εμένα. Στεναχωριέμαι και τα παίρνω μέσα μου», συνέχισε.
Όσον αφορά το όραμα της ίδιας και της οικογένειά της να δημιουργήσουν ένα δεύτερο Λαϊκό νοσοκομείο, η Δήμητρα Κατσαφάδου εξήγησε:
«Αυτή η σκέψη έγινε μετά από ένα τάμα που είχα κάνει. Η δεύτερη μητέρα μου, που ήταν η γιαγιά μου, μου είχε πει το εξής: “Πώς μπορείς να κοιμάσαι όταν έχεις τόσα λεφτά και ξέρεις ότι εκεί έξω υπάρχει κάποιος που πεινάει;”. Είναι δόγμα ζωής και είναι η αλήθεια μου αυτό. Όσα περισσότερα βγάζω, τόσα περισσότερα θα δίνω. Το Λαϊκό Νοσοκομείο είναι ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο, το οποίο εύχομαι να το υλοποιήσω στην τρίετια μαζί με την οικογένειά μου».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Πλήθος κόσμου στη Νίκαια για το μνημόσυνο του Γιώργου Μαζωνάκη - Τραγικές φιγούρες οι γονείς και οι αδελφές του τραγουδιστή
Στο σημείο έχουν ληφθεί μέτρα ασφαλείας από την αστυνομία.
Αγγελική Ηλιάδη: Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια – Ταλαιπωρείται από πυρετό εδώ και 6 ημέρες
«Πραγματικά δεν έχω υπάρξει πιο εξαντλημένη στη ζωή μου, με έχει κάνει κομμάτια», είχε αναφέρει σε βίντεό της.
Μαρία Μπεκατώρου: «Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι σαν μην έχει φύγει, στην αγρυπνία σκίστηκε η καρδιά μου»
«Από τον Μάιο είχαμε να μιλήσουμε», εξομολογήθηκε ακόμα η γνωστή παρουσιάστρια.
Γρηγόρης Μπιθικώτσης για τον πατέρα του: Κάθε μέρα μου άφηνε σημειώματα, μου έγραφε «σε λατρεύω» και «δεν μ’ αγαπάς όσο σ’ αγαπώ»
Δεν έχω γνωρίσει πιο βαθιά ευαίσθητο άνθρωπο από τον πατέρα μου, είπε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.
Η εντυπωσιακή ξαδέλφη της Ανθής Βούλγαρη έκλεψε τις εντυπώσεις στο MEGA – Ποια είναι η Μαριαλένα που θέλει να γίνει παρουσιάστρια
Ασχολείται με το μόντελινγκ και είχε φτάσει μέχρι τον τελικό του «TV Queen»
Γιώργος Λιάγκας για Κωνσταντίνο Αργυρό και Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Έχουν να βρεθούν δύο μήνες και να μιλήσουν δύο εβδομάδες
Ο παρουσιαστής επικοινώνησε με το περιβάλλον του τραγουδιστή και μετέφερε το παρασκήνιο για τη σχέση του με την απερχόμενη πρέσβειρα της Αμερικής