Δημήτρης Κόκοτας: «Δυστυχώς βρισκόμαστε αρκετά μακριά από το εξιτήριο» λέει η σύζυγος του τραγουδιστή
Η Κατερίνα Κόκοτα αποκάλυψε την αλήθεια για την υγεία του συζύγου της, μετά από δημοσίευμα.
Δημοσίευμα ανέφερε πως ο Δημήτρης Κόκοτας παίρνει εξιτήριο και επιστρέφει στο σπίτι του. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει, όπως ξεκαθάρισε η σύζυγος του τραγουδιστή. Όπως ανέφερε η Κατερίνα Κόκοτα, ακόμα υπάρχει δρόμος μέχρι ο καλλιτέχνης να μπορέσει να επιστρέψει στην οικογένειά του.
Ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει σε νοσοκομείο εδώ και 21 ολόκληρους μήνες. Στις 28 Μαρτίου 2024, ενώ βρισκόταν σε πρόβα για το τηλεοπτικό σόου «Just the Two of Us, υπέστη οξύ έμφραγμα. Από τότε δίνει καθημερινά τη δική του μάχη, στα χέρια των γιατρών. Πολλές από τις πληροφορίες που κατά καιρούς βλέπουν το φως της δημοσιότητας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος ήρθε σε επικοινωνία για την εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 με τη σύζυγο του καλλιτέχνη, η οποία διέψευσε κατηγορηματικά το δημοσίευμα. «Από το στόμα τους και στου Θεού το αυτί. Δυστυχώς βρισκόμαστε αρκετά μακριά» είπε η Κατερίνα Κόκοτα.
Η κατάσταση του τραγουδιστή παραμένει σταθερή και ο ίδιος αντιδρά σταδιακά σε ολοένα περισσότερα εξωτερικά ερεθίσματα.
Ο γνωστός τραγουδιστής όλο αυτό το χρονικό διάστημα νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό «Γεώργιος Γεννηματάς», έχοντας συνέχεια δίπλα του τη σύζυγό του, Κατερίνα, και την κόρη τους, καθώς και άλλα αγαπημένα τους πρόσωπα.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Πλήθος κόσμου στη Νίκαια για το μνημόσυνο του Γιώργου Μαζωνάκη - Τραγικές φιγούρες οι γονείς και οι αδελφές του τραγουδιστή
Στο σημείο έχουν ληφθεί μέτρα ασφαλείας από την αστυνομία.
Αγγελική Ηλιάδη: Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια – Ταλαιπωρείται από πυρετό εδώ και 6 ημέρες
«Πραγματικά δεν έχω υπάρξει πιο εξαντλημένη στη ζωή μου, με έχει κάνει κομμάτια», είχε αναφέρει σε βίντεό της.
Μαρία Μπεκατώρου: «Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι σαν μην έχει φύγει, στην αγρυπνία σκίστηκε η καρδιά μου»
«Από τον Μάιο είχαμε να μιλήσουμε», εξομολογήθηκε ακόμα η γνωστή παρουσιάστρια.
Γρηγόρης Μπιθικώτσης για τον πατέρα του: Κάθε μέρα μου άφηνε σημειώματα, μου έγραφε «σε λατρεύω» και «δεν μ’ αγαπάς όσο σ’ αγαπώ»
Δεν έχω γνωρίσει πιο βαθιά ευαίσθητο άνθρωπο από τον πατέρα μου, είπε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.
Η εντυπωσιακή ξαδέλφη της Ανθής Βούλγαρη έκλεψε τις εντυπώσεις στο MEGA – Ποια είναι η Μαριαλένα που θέλει να γίνει παρουσιάστρια
Ασχολείται με το μόντελινγκ και είχε φτάσει μέχρι τον τελικό του «TV Queen»
Γιώργος Λιάγκας για Κωνσταντίνο Αργυρό και Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Έχουν να βρεθούν δύο μήνες και να μιλήσουν δύο εβδομάδες
Ο παρουσιαστής επικοινώνησε με το περιβάλλον του τραγουδιστή και μετέφερε το παρασκήνιο για τη σχέση του με την απερχόμενη πρέσβειρα της Αμερικής