Δημήτρης Κόκοτας: «Έχει αρχίσει να κάνει κάποιες συσπάσεις στο πρόσωπο» λέει η Ματίνα Παγώνη
Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει στα χέρια των γιατρών τον μεγάλο αγώνα της αποθεραπείας του.
Ο Δημήτρης Κόκοτας διανύει τον 11ο μήνα νοσηλείας μετά από έμφραγμα που υπέστη τον περασμένο Μάρτιο κατά τις πρόβες στα γυρίσματα του J2US. Η Ματίνα Παγώνη περιέγραψε την κατάστασή του και ανέφερε τα «σημάδια» που προκαλούν αισιοδοξία στους συγγενείς του.
Ο δημοφιλής τραγουδιστής παραμένει στα χέρια των γιατρών που παίρνουν αποφάσεις από την εικόνα που βλέπουν και από τα αποτελέσματα των εξετάσεων.
«Ο Δημήτρης Κόκοτας δίνει έναν πολύ μεγάλο αγώνα. Αυτή την στιγμή οι φυσίατροι προσπαθούν όσο το δυνατόν γίνεται να του κάνουν μία ζόρικη φυσικοθεραπεία. Έχουν κατορθώσει να τον βάλουν καθιστό, γιατί ήταν συνέχεια ξαπλωμένος, χωρίς βέβαια να σηκώνεται» λέει η Ματίνα Παγώνη για την κατάσταση του τραγουδιστή.
«Κάθεται με τον κορμό καθιστό. Αυτό είναι μία μικρή βελτίωση. Έχει αρχίσει να κάνει κάποιες αντιδράσεις στο πρόσωπο, κάποιες συσπάσεις. Εμείς λέμε ότι κάνει συναισθηματική αντίδραση, δηλαδή στον πόνο, στη μουσική, αρχίζει και εκφράζεται σιγά σιγά με το πρόσωπό του, χωρίς βέβαια να μιλάει και χωρίς να μπορεί να επικοινωνήσει με το περιβάλλον».
«Έχει σημασία ότι στους 11 μήνες ξεκινάει κάτι να γίνεται. Θέλει πολύ χρόνο ακόμα, να ευχηθούμε σιγά – σιγά να μπορέσει να βελτιωθεί περισσότερο. Χρειάζεται υπομονή, δεν είναι εύκολο για το οικογενειακό περιβάλλον».
Στο πλευρό του 55χρονου τραγουδιστή βρίσκεται από την πρώτη στιγμή η γυναίκα του, που ενημερώνεται διαρκώς για την πορεία της υγείας του.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ο Γιάννης Στάνκογλου έκανε μπάνιο στη Μαύρη Σπηλιά Ευρυτανίας – Το βίντεο που τράβηξε ο γιος του
Ο γνωστός ηθοποιός σε στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης
Γιώργος Κωνσταντίνου για Μάρω Κοντού: Το βράδυ πριν πεθάνει την είδα στο όνειρό μου, ξύπνησα και έβλεπα τα συλλυπητήρια
«Ειλικρινά δεν το περίμενα, ήταν τόσο ζωντανή από τα τηλέφωνα, δεν είχε κάτι που να έλεγα ότι κάτι της συμβαίνει», δήλωσε ο ηθοποιός για την απώλεια της κυρίας του ελληνικού κινηματογράφου που άφησε την τελευταία της πνοή στις 15 Ιουλίου
Σε σχέση με φοιτητή 20 χρόνια μικρότερό της η 42χρονη κόρη της Μπριζίτ Μακρόν
Το βίντεο από τις διακοπές τους στο Άμστερνταμ - Η Τιφέν Οζιέρ γνωρίστηκε με τον Αντουάν Λεκόμτ το καλοκαίρι στο Λε Τουκέ
Άννα Βίσση: Δεν με πειράζει η ηλικία καθόλου, θα με πειράξει όμως πολύ αν η φωνή μου δεν με «ακούει»
Η Άννα Βίσση για όλους και για όλα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ηλία Ψινάκη.
Ηλίας Ψινάκης: «Με λυπήθηκα και λυπήθηκα πάρα πολύ τους πλούσιους με σκάφη» – Το σόου με τον Σάκη Ρουβά
«Τραγουδούσε ο Σάκης Ρουβάς, εκτίναξε το πάρτι», είπε σε άλλο σημείο ο Ηλίας Ψινάκης.
Κάιλι Τζένερ: «Το αγαπημένο μου φαγητό είναι τα ελληνικά κεμπάπ»
Παράλληλα αποκάλυψε ότι η Κιμ Καρντάσιαν χορεύει χειρότερα από όλα τα μέλη της οικογένειάς τους