Δύο μέρες πριν από τα γενέθλιά του πέθανε ο Μανώλης Λιδάκης – Το Σάββατο στο Ηράκλειο η κηδεία του
Τι είπε για τις τελευταίες ημέρες του τραγουδιστή ο αδερφός του
Ο Μανώλης Λιδάκης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών, το πρωί της Τετάρτης 26 Φεβρουαρίου, δύο μέρες πριν από τα γενέθλιά του.
Ο αγαπημένος τραγουδιστής γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης στις 28 Φεβρουαρίου του 1960 και σε δύο μέρες θα γιόρταζε τα γενέθλιά του, έχοντας αρχίσει να αφήνει πίσω την περιπέτεια της υγείας του που τον ανάγκασε να αποχωρήσει από τα φώτα της δημοσιότητας και τις συναυλίες.
Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες στο Ηράκλειο, με τους συγγενείς να μην έχουν ανακοινώσει ακόμη την ακριβή ημέρα.
Ο αδελφός του σπουδαίου ερμηνευτή μίλησε στο «Live News», αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για τις τελευταίες ημέρες του: «Ήρθε εδώ και φαινόταν καλά. Περπατούσε μόνος του, αποφάσισε να ξεκουραστεί για λίγες μέρες σε ένα εξοχικό, κοντά σε φίλους. Είχε ταλαιπωρηθεί από την πρόσφατη νοσηλεία του, αλλά η κατάσταση της υγείας του δεν έδειχνε ανησυχητική. Είχε υποβληθεί σε μια ορθοπεδική επέμβαση, τίποτα σοβαρό και ξαφνικά… προφανώς υπέστη ανακοπή».
Το Σάββατο από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά το τελευταίο «αντίο»
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 2 το μεσημέρι στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά. Η σορός του αγαπημένου καλλιτέχνη θα βρίσκεται στο ναό την ίδια ώρα, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους τον αγάπησαν να τον τιμήσουν για τελευταία φορά σύμφωνα με το neakriti.
Συγγενείς, φίλοι, εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου, τοπικοί φορείς, αλλά και πλήθος κόσμου αναμένεται να παραβρεθούν, τόσο στη νεκρώσιμη ακολουθία, όσο και στο νέο κοιμητήριο Ηρακλείου, όπου θα πραγματοποιηθεί η ταφή του.
Την ίδια ώρα, αμέτρητα είναι τα μηνύματα θλίψης και συμπαράστασης που καταφθάνουν από κάθε γωνιά της χώρας, με ανθρώπους από τον καλλιτεχνικό χώρο και απλούς πολίτες να εκφράζουν τη συγκίνησή τους για την απώλεια του σπουδαίου ερμηνευτή, που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στο ελληνικό τραγούδι.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Επιβεβαιώθηκε η αιτία θανάτου του RJ Mitte - Τα συγκινητικά λόγια της πρώην συντρόφου του
Περίπου ένα 24ωρο μετά την είδηση του θανάτου του, ο εκπρόσωπος του RJ Mitte επιβεβαίωσε ότι ο νεαρός ηθοποιός έβαλε τέλος στη ζωή του.
Ο Νίκος Μουτσινάς για το όνειρό του να ζήσει στην Ουγκάντα: Στην Αφρική ο κόσμος αγγίζει την απλότητα
«Περνάω πάρα πολύ ωραία στο παιχνίδι στο Star», ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς σε άλλο σημείο των δηλώσεών του
22 χρόνια χωρίς τον αιώνιο έφηβο Βλάσση Μπονάτσο: Από τον «Γαρύφαλλο» στους «Απαράδεκτους» και τις ατάκες που έγραψαν ιστορία
Ο άνθρωπος που έκανε το «Φοβερό!» και το «Καλά, με συγχωρείς» τηλεοπτική μόδα - Οι Πελόμα Μποκιού, η Αλίκη Βουγιουκλάκη, οι μεγάλες επιτυχίες και το ξαφνικό τέλος, σαν σήμερα το 2004.
O Τζέιμς Καφετζής του «Survivor» αποκάλυψε ότι πάσχει από οξεία περικαρδίτιδα
«Μου λέει η γιατρός αν πήγαινες για κατάδυση και δεν είχες συμπτώματα και δεν είχες πάρει χαμπάρι θα έμενες εκεί», αποκάλυψε
Άγγελος Λάτσιος: Ταξίδι στο παραμυθένιο Εδιμβούργο με την αδελφή του, Λάουρα Λάτσιου
Το φωτογραφικό άλμπουμ που δημοσίευσε στο Instagram
Φώτης Ιωαννίδης για Ελένη Βουλγαράκη: Σε δέκα χρόνια μας φαντάζομαι μαζί και κάποια στιγμή να κάνουμε οικογένεια
Ήξερε ότι θα πρέπει να είναι δίπλα μου, γιατί είμαστε και ένα ζευγάρι που δεν μπορούμε να είμαστε πολύ μακριά ο ένας από τον άλλον, σχολίασε για τη μετακόμισή του στη Λισαβόνα.