Έφεση της εισαγγελίας εφετών για την καταδίκη των δύο ανδρών για το revenge porn βίντεο στην υπόθεση της Ιωάννας Τούνη
Στους δύο άνδρες είχαν επιβληθεί ποινές φυλάκισης 4 και 3 ετών με ανασταλτικό χαρακτήρα, αντιστοίχως και η έφεση αφορά το ύψος των ποινών που τους επιβλήθηκαν
Έφεση κατά της απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης με την οποία καταδικάστηκαν οι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση revenge porn, με θύμα την Ιωάννα Τούνη, άσκησε η Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης.
Στους δύο άνδρες είχαν επιβληθεί ποινές φυλάκισης 4 και 3 ετών, αντιστοίχως και η έφεση αφορά το ύψος των ποινών που τους επιβλήθηκαν. Συγκεκριμένα, μετά από αίτηση που είχε καταθέσει προηγουμένως η πλευρά της γνωστής influencer που τελικώς έγινε δεκτή από την αρμόδια εισαγγελική Αρχή, η έφεση από την αρμόδια εισαγγελέας Εφετών Θεσσαλονίκης αφορά τόσο στο ύψος των ποινών, θεωρώντας ότι έπρεπε να επιβληθούν μεγαλύτερες, όσο και στην αναγνώριση ελαφρυντικού στον καταδικασθέντα με την χαμηλότερη ποινή.
Μετά από την έφεση κατά της απόφασης, όταν η υπόθεση επανεξεταστεί από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο θα ξεκινήσει από «μηδενική βάση» και πρακτικά δεν ισχύει για τους κατηγορούμενους «η αρχή της μη χειροτέρευσης» της θέσης τους.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!