ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 25 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Γέννησε η Έφη Αχτσιόγλου τον δεύτερο γιο της με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο

Γέννησε η Έφη Αχτσιόγλου τον δεύτερο γιο της με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο

Στιγμές ευτυχίας για το ζευγάρι.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Μητέρα για δεύτερη φορά έγινε η βουλευτής της Νέας Αριστεράς, Έφη Αχτσιόγλου, καθώς τα ξημερώματα της Κυριακής (06.07.2025) έφερε στη ζωή έναν ακόμα γιο, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του TLIFE, η Έφη Αχτσιόγλου γέννησε το δεύτερο παιδί της με φυσιολογικό τοκετό και χαίρουν και οι δύο άκρας υγείας. Για μερικές ημέρες ακόμα θα παραμένουν στο ιδιωτικό μαιευτήριο των βορείων προαστίων της Αττικής, όπου βρίσκονται, έχοντας φυσικά στο πλευρό τους τόσο τον Δημήτρη Τζανακόπουλο όσο και άλλα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Έφη Αχτσιόγλου και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος είναι γονείς ακόμα ενός αγοριού, που είναι 4 ετών και έχουν επισημοποιήσει τον δεσμό τους, με σύμφωνο συμβίωσης.

Ο μεγαλύτερος γιος του ζευγαριού, που ονομάζεται Άρης, πριν από μερικές ημέρες είχε τα γενέθλιά του και η μητέρα του είχε κάνει μία γλυκιά ανάρτηση στο Instagram για το χαρούμενο γεγονός.

«Ο γιος μου με ρώτησε αν το μωράκι μέσα στην κοιλιά είναι και με τη δική του μαμά. Και του είπα ότι η καρδούλα της μαμάς μεγαλώνει και θα αγαπάει και τους δύο το ίδιο και τα λοιπά…», είχε εξομολογηθεί πρόσφατα η Έφη Αχτσιόγλου στο Action 24.

Άση Μπήλιου για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη: Δυστυχώς έτσι είναι η ζωή μας, δεν είναι ευθεία γραμμή
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Άση Μπήλιου για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη: Δυστυχώς έτσι είναι η ζωή μας, δεν είναι ευθεία γραμμή
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google