Γιάννης Παπαμιχαήλ: Μιλούσα μία ώρα στο messenger με τη Μαράια Κάρεϊ, θα ανεβάσω διαλόγους
Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι θα γελάσετε, αλλά μιλούσα μια ώρα μαζί της, έγραψε ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη.
Με τη Μαράια Κάρεϊ ισχυρίστηκε ότι συνομίλησε διαδικτυακά ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, προσθέτοντας ότι θα δημοσιεύσει τους διαλόγους τους, για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία.
Την Κυριακή 30 Νοεμβρίου, ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για μία απρόσμενη επικοινωνία, που υποστήριξε ότι είχε με τη διάσημη τραγουδίστρια, χωρίς ωστόσο να δίνει λεπτομέρειες για το περιεχόμενο της συζήτησής τους.
Όπως έγραψε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ για τη συνομιλία του με τη Μαράια Κάρεϊ, προσθέτοντας ότι θα επανέλθει με πειστήρια: «Καλά αυτά απλά δεν γίνονται. Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι θα γελάσετε, αλλά μιλούσα μια ώρα στο Messenger με τη Μαράια Κάρεϊ. Πέρασε μισή ώρα, για να είμαι σίγουρος 100/100. Το 2026 σίγουρα φέρνει ομορφιές. Καλή σας νύχτα, τα λέμε αύριο. Υ.Γ. Έχω κρατήσει τη συνομιλία, αύριο θα ανεβάσω κάποιους χαρακτηριστικούς διαλόγους, ώστε να σας φύγει η όποια αμφιβολία. Καληνύχτα» και πρόσθεσε: «Χρειάζομαι λίγο ξεκούραση τώρα. Σ' αγαπώ εσένα και τη γλυκιά φωνή σου. Εντάξει, ήταν μια μεγάλη έκπληξη για εμένα, ήταν τιμή μου, θα είμαστε σε επαφή. Ξεκουράσου καλά Μαράια».
Δείτε την ανάρτησή του:
Τη Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ προχώρησε σε μία νέα δημοσίευση στο Facebook, κοινοποιώντας φωτογραφίες της τραγουδίστριας. Όπως έγραψε: «Είμαι στο Λας Βέγκας εδώ και τρεις ημέρες για μια συναυλία. Μπορείς να μου γράφεις οποιαδήποτε στιγμή θέλεις και μόλις δω το μήνυμά σου θα σου απαντήσω. Πώς πάνε εκεί τα πράγματα;» και συμπλήρωσε χαρακτηριστικά: «Τελικά εσείς τι λέτε, μιλάω με την υποφαινόμενη ή όχι;; Μιλάω κανονικότατα».
Πηγές: facebook/protothema.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Κατερίνα Καινούργιου: Συγκινημένη μετά το πρώτο ταξίδι με την κόρη της – «Δημιουργήσαμε τις πρώτες αναμνήσεις της δικής μας οικογένειας»
«Είναι εκείνα που σε κάνουν να βλέπεις με καινούργια μάτια μέρη που νόμιζες ότι ήδη γνώριζες», έγραψε η παρουσιάστρια
Παντρεύεται σήμερα η Ιουλία Καλλιμάνη και ο Μιχάλης Τουρατζίδης στη Θεσσαλονίκη
Οι φήμες για τον γάμο τους εντάθηκαν τον περασμένο Ιούνιο, όταν η Ιουλία Καλλιμάνη εμφανίστηκε με μονόπετρο στο χέρι
Ο Νίκος Πολυδερόπουλος δημοσίευσε ένα τρυφερό βίντεο, όπου κάνει αγκαλιές και παιχνίδια με τον γιο του στο κρεβάτι
Η ανάρτηση στο Instagram που ξετρέλανε τους θαυμαστές του
Ο Δήμος Αναστασιάδης τραγούδησε στη δεξίωση της βάφτισης των γιων του: Η αγκαλιά και ο χορός με την Τζένη Θεωνά, δείτε βίντεο
Ο Αντίνοος Αλμπάνης βάφτισε τους δυο γιους του ζευγαριού
Rolling Stones: Η ιστορία του θρυλικού συγκροτήματος έρχεται στη μεγάλη οθόνη
Οι Μικ Τζάγκερ, Κιθ Ρίτσαρντς και Ρόνι Γουντ υπέγραψαν συμφωνία πολλών εκατομμυρίων
Η Κατερίνα Στικούδη σήκωσε 100 κιλά σε deadlift και προκάλεσε αντιδράσεις στα social media
Το βίντεο της τραγουδίστριας στο TikTok και το σχόλιο «κάτσε κάτω από τη μπάρα».