Γιώργος Παπαδάκης: Σήμερα η τελευταία «Καλημέρα Ελλάδα» - «Θέλω να με βοηθήσετε να μην συγκινηθώ»
Μετά από 34 χρόνια πέφτουν τίτλοι τέλους στην εκπομπή που, όπως είπε ο Γιώργος Παπαδάκης, θα μπορούσε να μπει στα Ρεκόρ Γκίνες
Την τελευταία «Καλημέρα Ελλάδα» μετά από 34 χρόνια λέει σήμερα ο Γιώργος Παπαδάκης, με την εκπομπή να ξεκινάει με ένα βίντεο με τον δημοσιογράφο να περιγράφει ότι «κάνω για τελευταία φορά αυτή την διαδρομή», ενώ κατευθυνόταν προς το ασανσέρ για το τηλεοπτικό στούντιο.
Το βίντεο συνεχίστηκε με φωτογραφίες του Γιώργου Παπαδάκη από τα 34 συναπτά χρόνια που παρουσίαζε την εκπομπή και ένα συμβολικό κλείσιμο των φώτων στο γραφείο του.
«Τελευταία ημέρα που συναντιόμαστε. Τελευταία μέρα που μετά από 34 χρόνια που ο ΑΝΤ1 ο Μίνως Κυριακού στην αρχή, ο Θοδωρής Κυριακού στη συνέχεια, και κυρίως εσείς μου δώσατε την ευκαιρία να κάνω αυτό το ταξίδι. Με ανθρώπους που ήταν χίλιες φορές καλύτεροι, που με κρατούσαν ήρεμο, ενώ εγώ δεν τους άφηνα σε ηρεμία» ξεκίνησε την εισαγωγή του ο Γιώργος Παπαδάκης.
Δοθείσης της ευκαιρίας τόνισε ότι «δεν παίρνω ποτέ πίσω τις απόψεις μου και αν έχω κάνει λάθη - πάρα πολλά λάθη - έχω την ευτυχία και τη δυστυχία να τα κάνω και έχω τη δυνατότητα, όχι τη γενναιότητα και το θάρρος, να το ομολογώ».
Απευθυνόμενος τέλος στον Γιώργο Γρηγοριάδη και την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου είπε: «Θέλω να με βοηθήσετε να μην συγκινηθώ πολύμ γιατί τα καταφέραμε, κάναμε κάτι μοναδικό».
Όπως είπε, τέλος, «αυτή η εκπομπή μπορεί με άνεση - αλλά δεν θα κάνω αίτηση - να μπει στα Ρεκόρ Γκίνες, γιατί είναι η μακροβιότερη στο ίδιο κανάλι με τον ίδιο παρουσιαστή για 34 χρόνια».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Πλήθος κόσμου στη Νίκαια για το μνημόσυνο του Γιώργου Μαζωνάκη - Τραγικές φιγούρες οι γονείς και οι αδελφές του τραγουδιστή
Στο σημείο έχουν ληφθεί μέτρα ασφαλείας από την αστυνομία.
Αγγελική Ηλιάδη: Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια – Ταλαιπωρείται από πυρετό εδώ και 6 ημέρες
«Πραγματικά δεν έχω υπάρξει πιο εξαντλημένη στη ζωή μου, με έχει κάνει κομμάτια», είχε αναφέρει σε βίντεό της.
Μαρία Μπεκατώρου: «Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι σαν μην έχει φύγει, στην αγρυπνία σκίστηκε η καρδιά μου»
«Από τον Μάιο είχαμε να μιλήσουμε», εξομολογήθηκε ακόμα η γνωστή παρουσιάστρια.
Γρηγόρης Μπιθικώτσης για τον πατέρα του: Κάθε μέρα μου άφηνε σημειώματα, μου έγραφε «σε λατρεύω» και «δεν μ’ αγαπάς όσο σ’ αγαπώ»
Δεν έχω γνωρίσει πιο βαθιά ευαίσθητο άνθρωπο από τον πατέρα μου, είπε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.
Η εντυπωσιακή ξαδέλφη της Ανθής Βούλγαρη έκλεψε τις εντυπώσεις στο MEGA – Ποια είναι η Μαριαλένα που θέλει να γίνει παρουσιάστρια
Ασχολείται με το μόντελινγκ και είχε φτάσει μέχρι τον τελικό του «TV Queen»
Γιώργος Λιάγκας για Κωνσταντίνο Αργυρό και Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Έχουν να βρεθούν δύο μήνες και να μιλήσουν δύο εβδομάδες
Ο παρουσιαστής επικοινώνησε με το περιβάλλον του τραγουδιστή και μετέφερε το παρασκήνιο για τη σχέση του με την απερχόμενη πρέσβειρα της Αμερικής