ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 21 oC
Αναζήτηση:

Γιώργος Τσαλίκης – Του έσπασαν το αυτοκίνητο με πέτρα: «Τόσο πολύ σας πειράζει όταν κάποιος λέει την άποψή του;»

Γιώργος Τσαλίκης – Του έσπασαν το αυτοκίνητο με πέτρα: «Τόσο πολύ σας πειράζει όταν κάποιος λέει την άποψή του;»

«Το φως θα νικήσει»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Στο στόχαστρο αγνώστων βρέθηκε ο Γιώργος Τσαλίκης, όταν άγνωστος προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές στο αυτοκίνητό του εκτοξεύοντας πέτρα, έξω από το νυχτερινό κέντρο «Αυτοκίνηση».

Το περιστατικό σημειώθηκε την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2026, την ώρα που ο Γιώργος Τσαλίκης βρισκόταν στον χώρο όπου πρόκειται να ξεκινήσει τις εμφανίσεις του μαζί με τον Διονύση Σχοινά.

Λίγο νωρίτερα, ο καλλιτέχνης είχε τοποθετηθεί δημόσια στηρίζοντας τον Κωνσταντίνο Αργυρό σχετικά με τη συναυλία του στο Παρίσι, γεγονός που ο ίδιος συνδέει με το συμβάν.

Η καταγγελία για τη δολιοφθορά

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε το συμβάν μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, συνδέοντας την επίθεση με την ελευθερία της γνώμης του:

«Είμαι εδώ λοιπόν στην Αυτοκίνηση περιμένοντας τους δημοσιογράφους, έχω το αμάξι μου έξω από το μαγαζί και κάποιος καλός άνθρωπος πέταξε μια πέτρα και μου έσπασε το αμάξι. Τέλεια. Τόσο πολύ σας πειράζει όταν κάποιος άνθρωπος λέει την άποψή του; Τόσο πολύ;»

Σε επόμενη αναφορά του στο ίδιο βίντεο, περιέγραψε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η φθορά στο όχημά του: «Με είδανε που έβγαινα από το αμάξι και μου το σπάσανε μπροστά στην Αυτοκίνηση. Ευχαριστώ πολύ».

Παράλληλα, συνόδευσε την ανάρτησή του με ένα γραπτό μήνυμα για το κλίμα των ημερών: «Ζούμε στην εποχή που όταν λες τη γνώμη σου δέχεσαι απειλές και επιθέσεις. Το φως θα νικήσει».

Ο Σάκης Αρναούτογλου συγκλονίζει: «Η μητέρα μου είχε Αλτσχάιμερ και έφτασε 24 κιλά»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Ο Σάκης Αρναούτογλου συγκλονίζει: «Η μητέρα μου είχε Αλτσχάιμερ και έφτασε 24 κιλά»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google