Γρηγόρης Αρναούτογλου: "Δεν έχω ξανανιώσει τέτοιο πόνο" - Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο παρουσιαστής
"Είχα πέσει κάτω, περίμενα ότι κάτι θα βγάλω", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, περιγράφοντας την περιπέτεια της υγείας του.
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του, την οποία αποκάλυψε ο ίδιος σήμερα στους ακροατές της ραδιοφωνικής του εκπομπής.
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο τη Δευτέρα, έπειτα από αφόρητους πόνους, που τον ανάγκασαν να απουσιάζει από τη ραδιοφωνική του εκπομπή του στον Sfera 102,2.
Ο παρουσιαστής αποκάλυψε στη συνέχεια ότι υπέστη κολικό νεφρού, περιγράφοντας τον πόνο ως τον πιο έντονο που έχει βιώσει στη ζωή του.
Γρηγόρης Αρναούτογλου: "Ο πόνος στον κολικό νεφρού είναι παρόμοιος με εκείνον της γέννας"
"Νιώθω λίγο άσχημα που δεν είμαι εκεί. Έπαθα κολικό νεφρού τη Δευτέρα το μεσημέρι. Είναι το πιο επώδυνο πράγμα που έχω βιώσει στα 52 μου χρόνια. Δεν έχω ξανανιώσει τέτοιο πόνο", ανέφερε αρχικά στους ακροατές ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.
"Ήρθαμε στο νοσοκομείο, περιμέναμε μήπως πέσει με τα ούρα. Τελικά, σταμάτησε σε ένα σημείο που δεν πονούσε και από την τρέλα τη δική μου είπα ότι, αφού δεν πονάω, θα πάω για γύρισμα στο 2Night. Κάναμε και μια μαγνητική, έδειξε ότι έχει φύγει", συμπλήρωσε.
"Και οι γιατροί το λένε ότι ο πόνος στον κολικό νεφρού είναι παρόμοιος με εκείνον της γέννας. Είχα πέσει κάτω, περίμενα ότι κάτι θα βγάλω", κατέληξε ο παρουσιαστής.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Γιώργος Κωνσταντίνου για Μάρω Κοντού: Το βράδυ πριν πεθάνει την είδα στο όνειρό μου, ξύπνησα και έβλεπα τα συλλυπητήρια
«Ειλικρινά δεν το περίμενα, ήταν τόσο ζωντανή από τα τηλέφωνα, δεν είχε κάτι που να έλεγα ότι κάτι της συμβαίνει», δήλωσε ο ηθοποιός για την απώλεια της κυρίας του ελληνικού κινηματογράφου που άφησε την τελευταία της πνοή στις 15 Ιουλίου
Σε σχέση με φοιτητή 20 χρόνια μικρότερό της η 42χρονη κόρη της Μπριζίτ Μακρόν
Το βίντεο από τις διακοπές τους στο Άμστερνταμ - Η Τιφέν Οζιέρ γνωρίστηκε με τον Αντουάν Λεκόμτ το καλοκαίρι στο Λε Τουκέ
Άννα Βίσση: Δεν με πειράζει η ηλικία καθόλου, θα με πειράξει όμως πολύ αν η φωνή μου δεν με «ακούει»
Η Άννα Βίσση για όλους και για όλα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ηλία Ψινάκη.
Ηλίας Ψινάκης: «Με λυπήθηκα και λυπήθηκα πάρα πολύ τους πλούσιους με σκάφη» – Το σόου με τον Σάκη Ρουβά
«Τραγουδούσε ο Σάκης Ρουβάς, εκτίναξε το πάρτι», είπε σε άλλο σημείο ο Ηλίας Ψινάκης.
Κάιλι Τζένερ: «Το αγαπημένο μου φαγητό είναι τα ελληνικά κεμπάπ»
Παράλληλα αποκάλυψε ότι η Κιμ Καρντάσιαν χορεύει χειρότερα από όλα τα μέλη της οικογένειάς τους
Η Κατερίνα Καινούργιου για shopping therapy με την 5 μηνών κόρη της
Η τρυφερή φωτογραφία στο Instagram