Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη βάφτιση του γιου της: «Σίγουρα θα γίνει το καλοκαίρι»
Η αθλητικογράφος τόνισε μάλιστα, πως η τελετή θα γίνει σε κλειστό κύκλο, με τα αγαπημένα τους πρόσωπα
Λεπτομέρειες για τη ζωή της μετά τη γέννηση του γιου της έδωσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ενώ αναφέρθηκε και στα σχέδιά της σχετικά με τη βάφτισή του. Η αθλητικογράφος, που υποδέχτηκε το πρώτο της παιδί στον κόσμο πριν λίγο καιρό, μίλησε για την καθημερινότητά της ως νέα μητέρα.
Σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Buongiorno», η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανέφερε χαρακτηριστικά για τη μητρότητα: «Έχουμε μπει σε ρυθμούς πάλι. Δεν ξέρω πώς θα τα έφερνα βόλτα αν δεν είχα τον σύζυγό μου. Με βοηθάει πάρα πολύ. Είναι πολύ δύσκολα αλλά πολύ ευτυχισμένα». Δείτε το βίντεο
Στη συνέχεια, παραδέχτηκε πως είναι «χαζομαμά», ενώ αναφέρθηκε και στις συνήθειες του γιου της. «Μόνο που βλέπω το μωρό μου, συγκινούμαι. Είμαι χαζομαμά. Τρώει πολύ, είναι τόσο καλό, δεν γκρινιάζει. Μπορώ να κάθομαι ώρες να το συζητάω», είπε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.
Αναφερόμενη στη βάφτιση του μωρού, αποκάλυψε πως προς το παρόν δεν έχουν προχωρήσει σε συγκεκριμένα σχέδια. Ωστόσο, σημείωσε πως θα γίνει σε κλειστό κύκλο και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. «Έχουμε αποφασίσει όνομα, αλλά δεν θα σας πούμε ακόμα. Δεν ξέρω πότε θα γίνει η βάφτιση. Πρέπει να κάτσουμε να το σκεφτούμε. Περνούν οι μήνες. Σίγουρα θα γίνει καλοκαίρι. Μακάρι να είναι στην Κρήτη. Δεν θέλουμε ανοιχτούς κύκλους αλλά τους αγαπημένους μας κοντινούς ανθρώπους σε αυτές τις στιγμές της ζωής μας», ανέφερε.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Πλήθος κόσμου στη Νίκαια για το μνημόσυνο του Γιώργου Μαζωνάκη - Τραγικές φιγούρες οι γονείς και οι αδελφές του τραγουδιστή
Στο σημείο έχουν ληφθεί μέτρα ασφαλείας από την αστυνομία.
Αγγελική Ηλιάδη: Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια – Ταλαιπωρείται από πυρετό εδώ και 6 ημέρες
«Πραγματικά δεν έχω υπάρξει πιο εξαντλημένη στη ζωή μου, με έχει κάνει κομμάτια», είχε αναφέρει σε βίντεό της.
Μαρία Μπεκατώρου: «Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι σαν μην έχει φύγει, στην αγρυπνία σκίστηκε η καρδιά μου»
«Από τον Μάιο είχαμε να μιλήσουμε», εξομολογήθηκε ακόμα η γνωστή παρουσιάστρια.
Γρηγόρης Μπιθικώτσης για τον πατέρα του: Κάθε μέρα μου άφηνε σημειώματα, μου έγραφε «σε λατρεύω» και «δεν μ’ αγαπάς όσο σ’ αγαπώ»
Δεν έχω γνωρίσει πιο βαθιά ευαίσθητο άνθρωπο από τον πατέρα μου, είπε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.
Η εντυπωσιακή ξαδέλφη της Ανθής Βούλγαρη έκλεψε τις εντυπώσεις στο MEGA – Ποια είναι η Μαριαλένα που θέλει να γίνει παρουσιάστρια
Ασχολείται με το μόντελινγκ και είχε φτάσει μέχρι τον τελικό του «TV Queen»
Γιώργος Λιάγκας για Κωνσταντίνο Αργυρό και Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Έχουν να βρεθούν δύο μήνες και να μιλήσουν δύο εβδομάδες
Ο παρουσιαστής επικοινώνησε με το περιβάλλον του τραγουδιστή και μετέφερε το παρασκήνιο για τη σχέση του με την απερχόμενη πρέσβειρα της Αμερικής