Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πόζαρε αγκαλιά με τον γιο της: Όλος ο κόσμος μου, έγραψε
Η αθλητικογράφος ανάρτησε μια φωτογραφία αγκαλιά με το παιδί της
Μια κοινή φωτογραφία με τον γιο της δημοσίευσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, σημειώνοντας για το δύο μηνών παιδί της πως είναι «όλος ο κόσμος της».
Η αθλητικογράφος και ο σύζυγός της, Γρηγόρης Μόργκαν έγιναν πριν από λίγους μήνες για πρώτη φορά γονείς. Έκτοτε, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μοιράζεται στα social media εικόνες με τον γιο της και στιγμές από την καθημερινότητά τους.
Το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου, η αθλητικογράφος έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ποζάροντας με το παιδί της, με θέα τη θάλασσα. «Όλος ο κόσμος μου στην αγκαλιά μου» σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.
Δείτε την ανάρτησή της
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Σε πρόσφατη ανάρτηση που έκανε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο TikTok, περιέγραψε τη μητρότητα ως την πιο δύσκολη εμπειρία της ζωής της, τονίζοντας όμως, σύμφωνα με το protothema.gr, ότι απολαμβάνει τις στιγμές με τον γιο της. Όπως είπε, «ο χρόνος είναι πολύ περιορισμένος» καθώς «το μωρό απαιτεί όλη την προσοχή και δικαιολογημένα». Συμπλήρωσε πως «είναι ό,τι πιο δύσκολο έχω κάνει στη ζωή μου, αλλά παράλληλα έχει μια ομορφιά όλο αυτό το πράγμα, το να είσαι 24 ώρες το 24ωρο με το μωρό σου. Είναι μαγικό. Όσες και όσοι έχετε παιδάκια, θα καταλάβετε για ποιο πράγμα μιλάω».
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!