Η Φαίη Σκορδά επιβεβαίωσε ότι παντρεύεται - Τι δήλωσε στον αέρα της εκπομπής της
Δεν είναι ότι αρνούμαι κάτι, το παίζω και δεν μιλάω… Απλά δεν είναι η στιγμή να πω κάποια πράγματα, ανέφερε.
Την είδηση που κυκλοφορεί το τελευταίο διάστημα για τον γάμο της, επιβεβαίωσε η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής της «Buongiorno», αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι δεν το αρνείται ότι παντρεύεται, απλά δεν είναι η στιγμή να πει κάποια πράγματα.
Το πρωί της Τετάρτης 4 Μαρτίου παρουσιάστηκε στην εκπομπή το εξώφυλλο του περιοδικού «HELLO!» με την παρουσιάστρια, σύμφωνα με το οποίο η ίδια «κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της» με τον αρχιτέκτονα σύντροφό της. Ο Άρης Καβατζίκης που κρατούσε το τεύχος ανέφερε ότι η τελετή θα γίνει πριν από το καλοκαίρι. Τότε, η Φαίη Σκορδά δέχτηκε σχόλια από τους συνεργάτες της, οι οποίοι αναμένουν την πρόσκληση για τον γάμο της με τον δημοσιογράφο να προσθέτει ότι πρώτα θα γίνει μια μικρή τελετή και μετά ένα μεγαλύτερο πάρτι για τον εορτασμό.
Όπως είπε ο ίδιος: «Πάντως αγαπητοί συνάδελφοι ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει πριν το καλοκαίρι. Θα είναι σε πολύ στενό κύκλο, υπάρχει περίπτωση να είναι μόνο οι μάρτυρες. Θα γίνει και ένα μεγάλο πάρτι για να γιορτάσουμε το ευτυχές γεγονός».
Πηγαίνοντας στη συνέχεια στον καναπέ να συναντήσει τη Βίκυ Παγιατάκη, η παρουσιάστρια απάντησε στην αστρολόγο πως δεν αρνείται τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, απλά δεν έχει έρθει ακόμα η στιγμή να πει περισσότερα.
Ο διάλογος της Φαίης Σκορδά με τη Βίκυ Παγιατάκη:
Φ.ΣΚ.: Τι να κάνω κι εγώ; Χαμογελάω!
Β.Π.: Τι άλλο να κάνεις; Μπορείς να κάνεις κάτι άλλο; Αυτό είναι διπλωματία. Δεν αποδέχεσαι τίποτα, δεν συμφωνείς με τίποτα
Φ.ΣΚ.: Δεν έχω κάτι να πω! Όταν θα έχω, θα το πω
Β.Π.: Ο καθένας λέει ότι θέλει. Η αρμόδια να μιλήσει είσαι εσύ, όταν είναι θα μας πεις, αν είναι και εφόσον είναι
Φ.ΣΚ.: Προφανώς για να γράφεται… Δεν είναι ότι αρνούμαι κάτι, το παίζω και δεν μιλάω… Απλά δεν είναι η στιγμή να πω κάποια πράγματα, αλλά εντάξει!
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Η Δανάη Μπάρκα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της: «Ξυπνάω και θέλω να γκρεμίσω το σπίτι»
Νέο story στο instagram από την Δανάη Μπάρκα, που ανακοίνωσε επίσημα πως είναι έγκυος, στο πρώτο παιδί της
Ο Γιάννης Στάνκογλου έκανε μπάνιο στη Μαύρη Σπηλιά Ευρυτανίας – Το βίντεο που τράβηξε ο γιος του
Ο γνωστός ηθοποιός σε στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης
Γιώργος Κωνσταντίνου για Μάρω Κοντού: Το βράδυ πριν πεθάνει την είδα στο όνειρό μου, ξύπνησα και έβλεπα τα συλλυπητήρια
«Ειλικρινά δεν το περίμενα, ήταν τόσο ζωντανή από τα τηλέφωνα, δεν είχε κάτι που να έλεγα ότι κάτι της συμβαίνει», δήλωσε ο ηθοποιός για την απώλεια της κυρίας του ελληνικού κινηματογράφου που άφησε την τελευταία της πνοή στις 15 Ιουλίου
Σε σχέση με φοιτητή 20 χρόνια μικρότερό της η 42χρονη κόρη της Μπριζίτ Μακρόν
Το βίντεο από τις διακοπές τους στο Άμστερνταμ - Η Τιφέν Οζιέρ γνωρίστηκε με τον Αντουάν Λεκόμτ το καλοκαίρι στο Λε Τουκέ
Άννα Βίσση: Δεν με πειράζει η ηλικία καθόλου, θα με πειράξει όμως πολύ αν η φωνή μου δεν με «ακούει»
Η Άννα Βίσση για όλους και για όλα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ηλία Ψινάκη.
Ηλίας Ψινάκης: «Με λυπήθηκα και λυπήθηκα πάρα πολύ τους πλούσιους με σκάφη» – Το σόου με τον Σάκη Ρουβά
«Τραγουδούσε ο Σάκης Ρουβάς, εκτίναξε το πάρτι», είπε σε άλλο σημείο ο Ηλίας Ψινάκης.