Η Νίκι Γκλέιζερ τίμησε τον Ρομπ Ράινερ στις Χρυσές Σφαίρες βάζοντας ένα καπέλο που φορούσε και ο ίδιος
Έχω κάτι σχεδιασμένο που θα κάνω με τον δικό μου τρόπο, απλώς για να τον αναγνωρίσω και να τον τιμήσω, είχε πει η stand-up comedian λίγο πριν εμφανιστεί στη σκηνή.
Με ένα καπέλο που φορούσε και ο Ρομπ Ράινερ εμφανίστηκε στις Χρυσές Σφαίρες η Νίκι Γκλέιζερ, σύμφωνα με το protothema.gr, τιμώντας τον σκηνοθέτη που δολοφονήθηκε στο σπίτι του μαζί με τη σύζυγό του πριν από ένα μήνα, με τον γιο τους, Νικ, να είναι ο βασικός κατηγορούμενος για τον φόνο.
Η 83η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Ιανουαρίου και λίγο πριν αποχαιρετήσει τους θεατές η stand-up comedian βγήκε στη σκηνή φορώντας ένα μαύρο καπέλο μπέιζμπολ, με την επιγραφή Spinal Tap που συνήθιζε να φοράει και ο Ρομπ Ράινερ και αναφέρεται στην ταινία του «This Is Spinal Tap» που γυρίστηκε το 1984.
Δείτε το βίντεο
Νωρίτερα, η Νίκι Γκλέιζερ είχε παραχωρήσει δηλώσεις στην USA Today κατά την οποία μιλούσε αναλυτικά για τον Ρομπ Ράινερ και τον τρόπο που ήθελε να τον τιμήσει: «Τον γνώριζα, αλλά όχι πραγματικά καλά, και είναι λεπτό θέμα, γιατί δεν υπάρχει ένα ολόκληρο τμήμα αφιερωμένο στο να τιμήσουμε όλους όσους έχουμε χάσει. Όμως έχω κάτι σχεδιασμένο που θα κάνω με τον δικό μου τρόπο, απλώς για να τον αναγνωρίσω και να τον τιμήσω. Όχι να σταθώ υπερβολικά σε αυτό, γιατί αυτό κάναμε τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά σκέφτηκα "αν είχε συμβεί κάτι σε μένα και παρουσιαστής μιας εκπομπής ήταν εκείνος, δεδομένης της σχέσης μας, πώς θα ήθελα να το χειριστεί;". Και κατέληξα σε κάτι που νιώθω ότι θα έκανε κι εκείνος για μένα».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Η Δανάη Μπάρκα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της: «Ξυπνάω και θέλω να γκρεμίσω το σπίτι»
Νέο story στο instagram από την Δανάη Μπάρκα, που ανακοίνωσε επίσημα πως είναι έγκυος, στο πρώτο παιδί της
Ο Γιάννης Στάνκογλου έκανε μπάνιο στη Μαύρη Σπηλιά Ευρυτανίας – Το βίντεο που τράβηξε ο γιος του
Ο γνωστός ηθοποιός σε στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης
Γιώργος Κωνσταντίνου για Μάρω Κοντού: Το βράδυ πριν πεθάνει την είδα στο όνειρό μου, ξύπνησα και έβλεπα τα συλλυπητήρια
«Ειλικρινά δεν το περίμενα, ήταν τόσο ζωντανή από τα τηλέφωνα, δεν είχε κάτι που να έλεγα ότι κάτι της συμβαίνει», δήλωσε ο ηθοποιός για την απώλεια της κυρίας του ελληνικού κινηματογράφου που άφησε την τελευταία της πνοή στις 15 Ιουλίου
Σε σχέση με φοιτητή 20 χρόνια μικρότερό της η 42χρονη κόρη της Μπριζίτ Μακρόν
Το βίντεο από τις διακοπές τους στο Άμστερνταμ - Η Τιφέν Οζιέρ γνωρίστηκε με τον Αντουάν Λεκόμτ το καλοκαίρι στο Λε Τουκέ
Άννα Βίσση: Δεν με πειράζει η ηλικία καθόλου, θα με πειράξει όμως πολύ αν η φωνή μου δεν με «ακούει»
Η Άννα Βίσση για όλους και για όλα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ηλία Ψινάκη.
Ηλίας Ψινάκης: «Με λυπήθηκα και λυπήθηκα πάρα πολύ τους πλούσιους με σκάφη» – Το σόου με τον Σάκη Ρουβά
«Τραγουδούσε ο Σάκης Ρουβάς, εκτίναξε το πάρτι», είπε σε άλλο σημείο ο Ηλίας Ψινάκης.