Η Τζούλια Αλεξανδράτου περιγράφει ποιοι άντρες της αρέσουν: «Αν μου πει για γυμναστήριο θα ξενερώσω»
Δεν θέλω να πιάνω μια πλαδαρή κοιλιά όταν είμαι με τον άνθρωπό μου, σχολίασε
Στις προτιμήσεις της ως προς τους ανδρικούς σωματότυπους αναφέρθηκε η Τζούλια Αλεξανδράτου, τονίζοντας ότι δεν της αρέσουν ούτε οι υπερβολικά γραμμωμένοι κοιλιακοί, ούτε όμως και η εικόνα ενός άντρα που έχει αφεθεί.
Το πρώην μοντέλο ανάρτησε στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, βίντεο στο οποίο εμφανίζεται καθισμένη σε καναπέ, κρατώντας μικρόφωνο και απαντώντας σε ερώτηση για το «εάν προτιμάει άντρες με κοιλίτσα ή με κοιλιακούς».
Η Τζούλια Αλεξανδράτου εξήγησε πως δεν την ενδιαφέρει ένας άντρας να πηγαίνει τακτικά στο γυμναστήριο, αντίθετα ο συγκεκριμένος τρόπος ζωής δήλωσε ότι την απωθεί: «Ούτε μου αρέσουν οι κοιλιακοί. Το θεωρώ τραγικό ένας άντρας, η ζωή του να είναι το γυμναστήριο. Δηλαδή όταν θα μου πει γυμναστήριο, θα ξενερώσω. Τι γυμναστήριο; Είναι ξενέρα». Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το άλλο άκρο, που είναι η κοιλιά, όχι δεν θέλω να πιάνω μια πλαδαρή κοιλιά όταν είμαι με τον άνθρωπό μου, οπότε κάτι ενδιάμεσο».
Δείτε το βίντεο:
@julia.alexandratouuΚρατάτε σημειώσεις 📝♬ πρωτότυπος ήχος - julia.alexandratou
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ο Γιάννης Πάριος αποχαιρέτησε τον Γιώργο Μαζωνάκη – «Ήταν ένα υπέροχο, τίμιο παιδί, τον εκτιμούσαμε»
«Έχω γράψει κι εγώ πολλά τραγούδια, αλλά αυτό το τραγούδι επειδή ξέρω ότι ήταν το αγαπημένο του, θα το πω…», είπε κατά τη διάρκεια της συναυλίας του.
Γιώργος Μαζωνάκης – Η αποκάλυψη του Γιώργου Παυριανού: «Μου πετάει έναν φάκελο και μέσα είχε ένα εκατομμύριο»
«Μόνος μου είμαι, με ένα σκυλί»: Η φράση του Μαζωνάκη που θυμήθηκε ο Γιώργος Παυριανός.
Γιώργος Μαζωνάκης: Η μαγειρική ήταν από τα κρυφά ταλέντα του – Τα βίντεο με τις σπεσιαλιτέ του
Τα λαχταριστά παραδοσιακά φαγητά που μαγείρευε και μοιραζόταν τις συνταγές στο Instagram.
Τριαντάφυλλος: «Με τη γυναίκα μου έχουμε χωρίσει εδώ και 4 χρόνια, μετά τον χωρισμό μέναμε ακόμα μαζί»
«Αυτή την περίοδο μ' αρέσει πολύ μια κοπέλα, η οποία είναι απίστευτη», αποκάλυψε ακόμα.
Η Πάολα «ράγισε» καρδιές επί σκηνής για τον Γιώργο Μαζωνάκη: «Να τον αγαπάτε με τη δύναμη της καρδιάς σας»
Τα συγκινητικά λόγια της τραγουδίστριας σε συναυλία της.
Ναταλία Γερμανού για Γιώργο Μαζωνάκη: «Στις φυλακές κρέμασαν πανό για να το βλέπει και να καταλάβει τι δεν έκανε για να σε σώσει»
«Δέκα μέρες μετά κι είμαστε ακόμα βαθιά λυπημένοι και θυμωμένοι», είπε η παρουσιάστρια.