Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος ποζάρουν αγκαλιασμένοι σε παραλία της Κρήτης
Η καλοκαιρινή πόζα στο Instagram
Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος βρίσκονται στην Κρήτη για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, αλλά και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του σεφ, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο νησί του.
Η γνωστή ηθοποιός τα ξημερώματα της Κυριακής (09.08.2026) δημοσίευσε μία τρυφερή πόζα στο Instagram με τον σύζυγό της, από μία εξόρμησή τους σε παραλία του Ηρακλείου. Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος προστατεύουν την προσωπική τους ζωή από τα social media και μοιράζονται μόνο μερικές στιγμές τους με τους θαυμαστές του.
Το ζευγάρι, σύμφωνα με το newsit.gr, περνά μεγάλο μέρος του καλοκαιριού στο εξοχικό του σπίτι στο Ηράκλειο.
«Natural hair day, οικογενειακώς. Το ζευγάρι που φριζάρει μαζί, μένει μαζί», έγραψε με χιούμορ στη λεζάντα της ανάρτησή της η Βάσω Λασκαράκη, κάνοντας μνεία στο γεγονός ότι οι δύο έχουν σγουρά φυσικά μαλλιά.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
«Νομίζω ότι η ουσιαστική συντροφικότητα βασίζεται σε τρία πράγματα. Στον σεβασμό, στην εμπιστοσύνη και στη διάθεση να εξελίσσεσαι μαζί με τον άλλον. Οι άνθρωποι αλλάζουμε με τα χρόνια και είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει χώρος μέσα σε μια σχέση για να μεγαλώνει και να ωριμάζει μαζί σου. Δεν είναι μόνο ο έρωτας, είναι και η καθημερινότητα, η στήριξη, η αίσθηση ότι έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου που σε καταλαβαίνει πραγματικά», είχε εξομολογηθεί πρόσφατα η Βάσω Λασκαράκη σε συνέντευξή της.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Σταμάτης Κραουνάκης για το τηλεφώνημα με τον Γιώργο Μαζωνάκη μία ημέρα πριν πεθάνει: Μιλούσαμε για μία ώρα, ήταν καθαρό, λαϊκό, γνήσιο παιδί, στο καλό να πάει
Ο μουσικοσυνθέτης αποχαιρέτισε τον τραγουδιστή και μοιράστηκε στιγμές από τη φιλία και τη συνεργασία τους - «Τον καμάρωνα που πήγαινε και έτρωγε στη μάνα του και έλεγα μέσα μου "δεν χάλασε αυτός"»
"Ήταν σε υπερδιέγερση την ώρα της θεραπείας, μου είπε τον λόγο" - Τι αποκάλυψε για τον Μαζωνάκη η γιατρός της κλινικής στην κατάθεσή της
Τη δική της εκδοχή για τα όσα συνέβησαν στο ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου έχασε τη ζωή του ο Γιώργος Μαζωνάκης, έδωσε στις Αρχές η γιατρός που βρισκόταν μαζί του.
Γιώργος Μαζωνάκης: Η πλασμαφαίρεση και οι κίνδυνοι - Ποιοι δεν πρέπει να κάνουν τη θεραπεία
Πότε η διαδικασία χρειάζεται να αναβληθεί ή να τροποποιηθεί και ποιες καταστάσεις απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή.
Γιώργος Μαζωνάκης: Η ασφάλεια ερευνά τον θάνατο του τραγουδιστή – Πρόσωπο κλειδί ο γιατρός που του έκανε τη θεραπεία
Το newsit.gr επικοινώνησε με τον γιατρό που δήλωσε ότι δεν έχει τίποτα να πει - Εξετάζεται αν η θεραπεία μπορούσε να γίνει σε ιδιωτικό ιατρείο
Γιώργος Μαζωνάκης: Τα συγκινητικά «αντίο» του καλλιτεχνικού κόσμου
Συγκλονίζουν οι αναρτήσεις τους...
Σοκ: Πέθανε ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης
Ο τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 54 ετών.