Ιωάννα Τούνη: Ξεκινά η δίκη για το revenge porn – «Περιμένω πάρα πολύ καιρό τη συγκεκριμένη μέρα» δήλωσε
Έχει κρατήσει χρονιά όλο αυτό και ελπίζω να λήξει σύντομα και έτσι όπως πρέπει, ανέφερε η instagrammer
Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας 28 Απριλίου η Ιωάννα Τούνη, συνοδευόμενη από τους δικηγόρους της, καθώς ξεκινά η δίκη για την υπόθεση revenge porn στην οποία εμπλέκεται.
Αρχικά, η instagrammer εξέφρασε την επιθυμία της να ολοκληρωθεί σύντομα η διαδικασία και να αποδοθεί δικαιοσύνη. «Να είστε καλά, ναι. Θα μιλήσουμε πραγματικά μετά τη δίκη, σας ευχαριστώ πολύ. Φυσικά και θέλω να γίνει η δίκη σήμερα. Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι, παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ, πραγματικά είμαι πολύ… Τα συναισθήματά που νιώθω, δεν μπορώ να μιλήσω αυτή τη στιγμή. Έχει κρατήσει χρονιά όλο αυτό και ελπίζω να λήξει σύντομα και ελπίζω να λήξει κι έτσι όπως πρέπει. Πρέπει να προχωρήσω προς τα μέσα, σας ευχαριστώ πάρα πολύ» δήλωσε.
Δείτε το βίντεο
Σε ερώτηση για το πώς νιώθει τη συγκεκριμένη ημέρα, απάντησε: «Είμαι αρκετά συναισθηματικά φορτισμένη σήμερα. Περιμένω πάρα πολύ καιρό τη συγκεκριμένη μέρα. Νομίζω ότι δεν έχω να πω κάτι, περιμένω να μιλήσει η δικαιοσύνη. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Θέλω να τιμωρηθούν οι κατηγορούμενοι όσο τίποτα. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα μιλήσει η δικαιοσύνη».
Σε σχετική ερώτηση για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και αν τη στηρίζει μετά τον χωρισμό τους, η Ιωάννα Τούνη επέλεξε να μην απαντήσει.
Το πρωί της Δευτέρας, η Ιωάννα Τούνη ανάρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καλώντας τους διαδικτυακούς της φίλους να της στείλουν θετική ενέργεια, επισημαίνοντας τη σημασία που έχει για εκείνη η συγκεκριμένη ημέρα. Όπως ανέφερε: «Σήμερα είναι μια πάρα πολύ σημαντική ημέρα για εμένα, που την περιμένω πολύ καιρό. Θέλω να μου στείλετε τη θετική σας ενέργεια και θα μιλήσουμε πολύ σύντομα».
Η υπόθεση με το revenge porn
Η Ιωάννα Τούνη είχε μηνύσει δύο άντρες το 2020, ύστερα από τη διαρροή ενός βίντεο με προσωπικές της στιγμές, το οποίο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το 2017. Η instagrammer είχε μιλήσει δημόσια για την υπόθεση, υποστηρίζοντας πως της προκάλεσε μεγάλη ηθική βλάβη.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Μαρία Μπεκατώρου: «Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι σαν μην έχει φύγει, στην αγρυπνία σκίστηκε η καρδιά μου»
«Από τον Μάιο είχαμε να μιλήσουμε», εξομολογήθηκε ακόμα η γνωστή παρουσιάστρια.
Γρηγόρης Μπιθικώτσης για τον πατέρα του: Κάθε μέρα μου άφηνε σημειώματα, μου έγραφε «σε λατρεύω» και «δεν μ’ αγαπάς όσο σ’ αγαπώ»
Δεν έχω γνωρίσει πιο βαθιά ευαίσθητο άνθρωπο από τον πατέρα μου, είπε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.
Η εντυπωσιακή ξαδέλφη της Ανθής Βούλγαρη έκλεψε τις εντυπώσεις στο MEGA – Ποια είναι η Μαριαλένα που θέλει να γίνει παρουσιάστρια
Ασχολείται με το μόντελινγκ και είχε φτάσει μέχρι τον τελικό του «TV Queen»
Γιώργος Λιάγκας για Κωνσταντίνο Αργυρό και Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Έχουν να βρεθούν δύο μήνες και να μιλήσουν δύο εβδομάδες
Ο παρουσιαστής επικοινώνησε με το περιβάλλον του τραγουδιστή και μετέφερε το παρασκήνιο για τη σχέση του με την απερχόμενη πρέσβειρα της Αμερικής
Έτσι είναι σήμερα ο Βασιλάκης Καΐλας του ελληνικού κινηματογράφου - Η ζωή του έγινε ταινία, «όταν με φωνάζουν στον δρόμο ντρέπομαι»
Ο Βασίλης Καΐλας είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους Έλληνες ηθοποιούς, ευρύτερα γνωστός ως το «παιδί-θαύμα» του χρυσού ελληνικού κινηματογράφου.
Η Άννα Βίσση κάνει τα πρώτα βήματα μετά το καλλιτεχνικό διαζύγιο από τον Καρβέλα, πληροφορίες για προσέγγιση του Σαμπάνη
Το περιβάλλον της «απόλυτης» φέρεται να έχει προσεγγίσει τουλάχιστον τρεις συνθέτες προκειμένου να βολιδοσκοπήσει κατά πόσο θα μπορούσαν να ασχοληθούν άμεσα με τη νέα δισκογραφική διαδρομή που καλείται να χαράξει πλέον η ίδια