ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 25 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Ιουλία Καλλιμάνη: Μικρό κορίτσι τραγούδησε μαζί της «Στα καλύτερα που έρχονται» χωρίς να ξεχάσει ούτε μια λέξη

Ιουλία Καλλιμάνη: Μικρό κορίτσι τραγούδησε μαζί της «Στα καλύτερα που έρχονται» χωρίς να ξεχάσει ούτε μια λέξη

Η μικρή κέρδισε την αγάπη του κοινού τραγουδώντας με απίστευτη τσαχπινιά, νάζι και καθαρή φωνή.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Η Ιουλία Καλλιμάνη πραγματοποίησε διπλή συναυλία στη Λεμεσό της Κύπρου και ένα μικρό κορίτσι απέσπασε το πιο θερμό χειροκρότημα. Ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε τη μεγάλη επιτυχία «Στα καλύτερα που έρχονται» χωρίς να ξεχάσει ούτε μια λέξη. Η τραγουδίστρια έδειχνε να το απολαμβάνει. Όπως και ο κόσμος, με ορισμένους να καταγράφουν τις εικόνες από τα κινητά τους τηλέφωνα.

Όπως αναφέρει το newsit.gr, η επιτυχημένη ερμηνεία της μικρής έκανε τον γύρο του διαδικτύου με τους χρήστες των social media να απολαμβάνουν το κοριτσάκι που με μεγάλο θάρρος κατάφερε να εκτελέσει τόσο σωστά το συγκεκριμένο τραγούδι που έκανε επιτυχία η Ιουλία Καλλιμάνη.

Στη Λεμεσό σημειώθηκε διπλό sold out, με αποτέλεσμα η Ιουλία Καλλιμάνη να πραγματοποιήσει δύο συνεχόμενες μεγάλες εμφανίσεις αντί για μία. Αρχικά είχε προγραμματιστεί live εμφάνιση για το Σάββατο 29 Αυγούστου 2026 στο γνωστό νυχτερινό κέντρο «Theama Venue».

Λόγω της τεράστιας ζήτησης και της άμεσης εξάντλησης των εισιτηρίων, προστέθηκε εμβόλιμα και δεύτερη συνεχόμενη βραδιά την αμέσως προηγούμενη ημέρα, Παρασκευή 28 Αυγούστου 2026, στον ίδιο χώρο. Η στιγμή που συζητήθηκε περισσότερο, είχε πρωταγωνίστρια τη μικρή που πήρε θέση δίπλα στην Ιουλία Καλλιμάνη.

@sotiriskonstanti Στα καλύτερα που έρχονται@iouliakallimani_OFFICIAL#theama #limasolcyprus #foryoupage❤️❤️ ♬ original sound - Sotiris Konstanti

Οι δύο αυτές εκρηκτικές βραδιές αποτέλεσαν και τον μεγάλο επίλογο των καλοκαιρινών εμφανίσεων της Ιουλίας Καλλιμάνη στην Κύπρο για τη φετινή σεζόν.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Δεν με βλέπω στην τηλεόραση, δεν μπορώ ούτε να με ακούω, το έχουν πολλοί άνθρωποι αυτό
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Σπύρος Παπαδόπουλος: Δεν με βλέπω στην τηλεόραση, δεν μπορώ ούτε να με ακούω, το έχουν πολλοί άνθρωποι αυτό
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Σακίρα και Πικέ στα δικαστήρια για την επιμέλεια των παιδιών τους – Τι ζητά η τραγουδίστρια
Καρβέλας: «Δυστυχώς η Άννα έχει πάρει μια κατεύθυνση που δεν με βρίσκει σύμφωνο, νιώθω συντριβή» – Η ανακοίνωση του συνθέτη
Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας: Το συμφωνητικό που πηγαινοέρχεται στα δικηγορικά γραφεία και το επεισόδιο με τους καλεσμένους στη συναυλία του ΟΑΚΑ
Άρης Μουγκοπέτρος: «Πήρα πίσω τις μηνύσεις για τον ακρωτηριασμό μου και έχω βρει την ηρεμία μου» - Τι είπε για τον χωρισμό του