Κατερίνα Καινούργιου: Νέες φωτογραφίες από το ταξίδι στην Πάρο – Η τρυφερή πόζα του Παναγιώτη Κουτσουμπή με την κόρη τους
Το ζευγάρι απολαμβάνει πρωτόγνωρες στιγμές ευτυχίας με το μωράκι του.
Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής απολαμβάνουν τις πρώτες καλοκαιρινές τους διακοπές με τη 2 μηνών κόρη τους, που θα πάρει το όνομα Ξένια. Το ζευγάρι βρίσκεται στην Πάρο και περνάει όμορφες στιγμές.
Όπως αναφέρει το newsit.gr, η γνωστή παρουσιάστρια του ALPHA ταξίδεψε μαζί με το μωρό της για την Πάρο το μεσημέρι της Παρασκευής (10.07.2026) και μοιράστηκε τα νέα της με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. Μάλιστα, σε μία από τις φωτογραφίες της, η Κατερίνα Καινούργιου κρατούσε το μωράκι της τρυφερά στην αγκαλιά της. Μία χαριτωμένη πόζα με την κόρη του ανέβασε και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής.
Αρχικά, η Κατερίνα Καινούργιου δεν είχε αποκαλύψει ποιος ήταν ο προορισμός των διακοπών της, παρά μόνο ανέβασε μερικές πόζες από το πλοίο. Λίγες ώρες αργότερα μοιράστηκε μία μαγευτική φωτογραφία από την Πάρο, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο σύντροφό της, αποκαλύπτοντας ότι στο όμορφο αιγαιοπελαγίτικο νησί θα κάνουν τις πρώτες τους διακοπές με τη μικρή Ξένια.

Το βράδυ της Παρασκευής μοιράστηκε και αλλά πόζα από το δωμάτιο της κορούλας της, όπου φαινόταν ένα λούτρινο αρκουδάκι.
«Καληνύχτα κόσμε», έγραψε ως λεζάντα στα αγγλικά η όμορφη παρουσιάστρια του ALPHA.

Παράλληλα και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής ανέβασε στα social media μία τρυφερή φωτογραφία, όπου κρατούσε στην αγκαλιά του την κόρη του και χαμογελούσε.

«Όλα πήγαν πολύ καλά, το πιο σημαντικό ήταν ότι ήταν μια έντονα συναισθηματικά φορτισμένη χρονιά για εμένα, με το καλό πρόσημο της γέννησης της κορούλας μου. Μετά που επέστρεψα, το βίωσα μαζί με τους συνεργάτες μου. Οπότε ήταν μία πολύ ιδιαίτερη χρονιά για εμένα και είμαι πολύ ευγνώμων», είχε δηλώσει η Κατερίνα Καινούργιου πρόσφατα για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Αγγελική Ηλιάδη: Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια – Ταλαιπωρείται από πυρετό εδώ και 6 ημέρες
«Πραγματικά δεν έχω υπάρξει πιο εξαντλημένη στη ζωή μου, με έχει κάνει κομμάτια», είχε αναφέρει σε βίντεό της.
Μαρία Μπεκατώρου: «Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι σαν μην έχει φύγει, στην αγρυπνία σκίστηκε η καρδιά μου»
«Από τον Μάιο είχαμε να μιλήσουμε», εξομολογήθηκε ακόμα η γνωστή παρουσιάστρια.
Γρηγόρης Μπιθικώτσης για τον πατέρα του: Κάθε μέρα μου άφηνε σημειώματα, μου έγραφε «σε λατρεύω» και «δεν μ’ αγαπάς όσο σ’ αγαπώ»
Δεν έχω γνωρίσει πιο βαθιά ευαίσθητο άνθρωπο από τον πατέρα μου, είπε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.
Η εντυπωσιακή ξαδέλφη της Ανθής Βούλγαρη έκλεψε τις εντυπώσεις στο MEGA – Ποια είναι η Μαριαλένα που θέλει να γίνει παρουσιάστρια
Ασχολείται με το μόντελινγκ και είχε φτάσει μέχρι τον τελικό του «TV Queen»
Γιώργος Λιάγκας για Κωνσταντίνο Αργυρό και Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Έχουν να βρεθούν δύο μήνες και να μιλήσουν δύο εβδομάδες
Ο παρουσιαστής επικοινώνησε με το περιβάλλον του τραγουδιστή και μετέφερε το παρασκήνιο για τη σχέση του με την απερχόμενη πρέσβειρα της Αμερικής
Έτσι είναι σήμερα ο Βασιλάκης Καΐλας του ελληνικού κινηματογράφου - Η ζωή του έγινε ταινία, «όταν με φωνάζουν στον δρόμο ντρέπομαι»
Ο Βασίλης Καΐλας είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους Έλληνες ηθοποιούς, ευρύτερα γνωστός ως το «παιδί-θαύμα» του χρυσού ελληνικού κινηματογράφου.