Κιάρα Φεράνι: Η ανάρτηση και το μήνυμα στα ελληνικά – «Ελλάδα, σ’ αγαπώ, ανυπομονώ να γυρίσω κοντά σου»
Η Ελλάδα φαίνεται πως έχει αποκτήσει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της Κιάρα Φερράνι.
Η Κιάρα Φεράνι εδώ και ημέρες βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές και «οργώνει» τις Κυκλάδες, ανεβάζοντας φωτογραφίες στο Instagram για το πόσο λάτρεψε τα ελληνικά νησιά.
Όπως αναφέρει το newsit.gr, η Κιάρα Φεράνι μετά τα ταξίδια σε Κίμωλο και Μήλο, βρέθηκε για 24 ώρες στην Αθήνα και ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το ξενοδοχείο όπου έμεινε, φορώντας μπικίνι, δείχνοντας στιγμιότυπα από την παραλία αλλά και από το εστιατόριο όπου γευμάτισε.
Η Ιταλίδα influencer στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε μεταξύ άλλων: «Ελλάδα, σ’ αγαπώ. Ανυπομονώ να γυρίσω κοντά σου».

Το φετινό της ταξίδι στην Ελλάδα δεν είχε μόνο χαρακτήρα διακοπών, αλλά συνδύασε ιδανικά την ξεκούραση με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Η Κιάρα Φερράνι έφτασε στην Αθήνα στα μέσα Ιουνίου, με αφορμή τη νέα συνεργασία της με τη Βάσια Κωσταρά, ενώ από την πρώτη στιγμή η άφιξή της προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον.

Στη συνέχεια ταξίδεψε στη Μήλο και στην Κίμωλο, όπου πραγματοποίησε φωτογράφιση για τη νέα τους συνεργασία, βρίσκοντας παράλληλα χρόνο να απολαύσει τις ομορφιές του νησιού.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Αγγελική Ηλιάδη: Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια – Ταλαιπωρείται από πυρετό εδώ και 6 ημέρες
«Πραγματικά δεν έχω υπάρξει πιο εξαντλημένη στη ζωή μου, με έχει κάνει κομμάτια», είχε αναφέρει σε βίντεό της.
Μαρία Μπεκατώρου: «Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι σαν μην έχει φύγει, στην αγρυπνία σκίστηκε η καρδιά μου»
«Από τον Μάιο είχαμε να μιλήσουμε», εξομολογήθηκε ακόμα η γνωστή παρουσιάστρια.
Γρηγόρης Μπιθικώτσης για τον πατέρα του: Κάθε μέρα μου άφηνε σημειώματα, μου έγραφε «σε λατρεύω» και «δεν μ’ αγαπάς όσο σ’ αγαπώ»
Δεν έχω γνωρίσει πιο βαθιά ευαίσθητο άνθρωπο από τον πατέρα μου, είπε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.
Η εντυπωσιακή ξαδέλφη της Ανθής Βούλγαρη έκλεψε τις εντυπώσεις στο MEGA – Ποια είναι η Μαριαλένα που θέλει να γίνει παρουσιάστρια
Ασχολείται με το μόντελινγκ και είχε φτάσει μέχρι τον τελικό του «TV Queen»
Γιώργος Λιάγκας για Κωνσταντίνο Αργυρό και Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Έχουν να βρεθούν δύο μήνες και να μιλήσουν δύο εβδομάδες
Ο παρουσιαστής επικοινώνησε με το περιβάλλον του τραγουδιστή και μετέφερε το παρασκήνιο για τη σχέση του με την απερχόμενη πρέσβειρα της Αμερικής
Έτσι είναι σήμερα ο Βασιλάκης Καΐλας του ελληνικού κινηματογράφου - Η ζωή του έγινε ταινία, «όταν με φωνάζουν στον δρόμο ντρέπομαι»
Ο Βασίλης Καΐλας είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους Έλληνες ηθοποιούς, ευρύτερα γνωστός ως το «παιδί-θαύμα» του χρυσού ελληνικού κινηματογράφου.