Λευτέρης Λαζάρου: Δεν μπορείς να λες ότι είσαι σεφ στα 27 σου, τα νέα παιδιά δεν πρέπει να βιάζονται
Τα νέα παιδιά δεν πρέπει να βιάζονται και χρειάζεται υπομονή, πρόσθεσε
Για τις δυσκολίες του επαγγέλματος του μάγειρα, τη σημασία της έννοιας του «αρχιμάγειρα» αλλά και το προσωπικό τίμημα που καλούνται να πληρώσουν όσοι αφιερώνουν τη ζωή τους στην κουζίνα, μίλησε ο Λευτέρης Λαζάρου σε δηλώσεις του στην τηλεόραση. Ο σεφ αναφέρθηκε στις απαιτήσεις του επαγγέλματος, τονίζοντας ότι ο δρόμος προς την κορυφή είναι μακρύς και δύσκολος.
Ο Λευτέρης Λαζάρου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno το πρωί της Τετάρτης 26 Νοεμβρίου και ξεκαθάρισε πως η έννοια του αρχιμάγειρα δεν αφορά μόνο στη μαγειρική ικανότητα, αλλά κυρίως τη διοίκηση και τη διαχείριση μιας ολόκληρης ομάδας. Όπως εξήγησε, το να ηγηθεί κάποιος μιας κουζίνας απαιτεί εμπειρία χρόνων: «Η κουζίνα και η θέση του αρχιμάγειρα χρειάζονται πολλά "χιλιόμετρα". Τα νέα παιδιά δεν πρέπει να βιάζονται και χρειάζεται υπομονή. Δεν γίνεται να αποκαλείς τον εαυτό σου σεφ στα 27 σου».
Δείτε το βίντεο
Παράλληλα, στάθηκε στο ανθρώπινο κόστος του επαγγέλματος, υπογραμμίζοντας πως όσο κοινωνική είναι η ζωή μέσα στην κουζίνα, τόσο απομονωτική μπορεί να γίνει εκτός αυτής: «Είναι βαρύς ο τίτλος του αρχιμάγειρα, αλλά το πιο δύσκολο κομμάτι είναι οι σχέσεις με την οικογένεια. Η δουλειά αυτή σε κοινωνικοποιεί στην εργασία, αλλά σε απομακρύνει από το σπίτι».
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις θυσίες που απαιτεί και από τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα στους επαγγελματίες του χώρου: «Ο σύντροφος κάνει μεγάλες υποχωρήσεις. Πρόκειται για μια από τις πιο απαιτητικές καταστάσεις που μπορεί να βιώσει ένας άνθρωπος όταν έχει δίπλα του κάποιον που εργάζεται στην εστίαση».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ο Γιάννης Στάνκογλου έκανε μπάνιο στη Μαύρη Σπηλιά Ευρυτανίας – Το βίντεο που τράβηξε ο γιος του
Ο γνωστός ηθοποιός σε στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης
Γιώργος Κωνσταντίνου για Μάρω Κοντού: Το βράδυ πριν πεθάνει την είδα στο όνειρό μου, ξύπνησα και έβλεπα τα συλλυπητήρια
«Ειλικρινά δεν το περίμενα, ήταν τόσο ζωντανή από τα τηλέφωνα, δεν είχε κάτι που να έλεγα ότι κάτι της συμβαίνει», δήλωσε ο ηθοποιός για την απώλεια της κυρίας του ελληνικού κινηματογράφου που άφησε την τελευταία της πνοή στις 15 Ιουλίου
Σε σχέση με φοιτητή 20 χρόνια μικρότερό της η 42χρονη κόρη της Μπριζίτ Μακρόν
Το βίντεο από τις διακοπές τους στο Άμστερνταμ - Η Τιφέν Οζιέρ γνωρίστηκε με τον Αντουάν Λεκόμτ το καλοκαίρι στο Λε Τουκέ
Άννα Βίσση: Δεν με πειράζει η ηλικία καθόλου, θα με πειράξει όμως πολύ αν η φωνή μου δεν με «ακούει»
Η Άννα Βίσση για όλους και για όλα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ηλία Ψινάκη.
Ηλίας Ψινάκης: «Με λυπήθηκα και λυπήθηκα πάρα πολύ τους πλούσιους με σκάφη» – Το σόου με τον Σάκη Ρουβά
«Τραγουδούσε ο Σάκης Ρουβάς, εκτίναξε το πάρτι», είπε σε άλλο σημείο ο Ηλίας Ψινάκης.
Κάιλι Τζένερ: «Το αγαπημένο μου φαγητό είναι τα ελληνικά κεμπάπ»
Παράλληλα αποκάλυψε ότι η Κιμ Καρντάσιαν χορεύει χειρότερα από όλα τα μέλη της οικογένειάς τους