Μαρία Εκμεκτσίογλου: Σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης με πνευμονία – Η ανάρτηση της σεφ από τον θάλαμο νοσηλείας
«Με αισιοδοξία προσπερνάμε τα δύσκολα για να επιστρέψουμε πιο δυνατοί» έγραψε η Μαρία Εκμεκτσίογλου.
Η Μαρία Εκμεκτσίογλου έπαθε πνευμονία και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης. Η κατάστασή της δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς ο οργανισμός της άρχισε να ανταποκρίνεται στη θεραπεία. Η διάσημη σεφ, ανέβασε πριν από μερικές ημέρες υψηλό πυρετό και επισκέφθηκε τους γιατρούς για εξετάσεις. Εκείνοι διέγνωσαν το πρόβλημα υγείας και της χορήγησαν τα κατάλληλα φάρμακα για να συνέλθει.
Η Μαρία Εκμεκτσίογλου έκανε την Κυριακή 11 Ιανουαρίου ένα Instagram story από το νοσοκομείο στην Κωνσταντινούπολη, όπου νοσηλεύεται. Την εικόνα που κοινοποίησε τη συνόδευσε με ένα μήνυμα αισιοδοξίας, γράφοντας: «Με αισιοδοξία προσπερνάμε τα δύσκολα για να επιστρέψουμε πιο δυνατοί. Πνευμονία κάνε πίσω δεν μασάμε».
Η γνωστή chef, που τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Κωνσταντινούπολη, άρχισε από τις πρώτες ημέρες του 2026 να αισθάνεται έντονη αδιαθεσία. Ο επίμονος υψηλός πυρετός σε συνδυασμό με ένα δυνατό βήχα έδειχναν πως η κατάσταση δεν ήταν ένα απλό κρυολόγημα.
Έτσι, αποφάσισε να απευθυνθεί σε γιατρούς, οι οποίοι έκριναν απαραίτητη τη νοσηλεία της. Παρότι συνεχίζει να λαμβάνει υποστήριξη με οξυγόνο για πιο άνετη αναπνοή, οι θεράποντες ιατροί εμφανίζονται αισιόδοξοι. Αν η πορεία της υγείας της παραμείνει σταθερά καλή, εκτιμάται πως μέσα στις επόμενες τρεις ημέρες θα μπορέσει να επιστρέψει στο σπίτι της.

Προ μηνών, η Μαρία Εκμεκτσίογλου είχε παραχωρήσει συνέντευξη για το δυστύχημα του αδερφού της. «Το τραγικό είναι ότι λέγαμε ψέματα στη μαμά μου για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα γιατί ήταν ο λατρεμένος της γιος» είχε αναφέρει στη συγκινητική εξομολόγηση που έκανε.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Μαρία Μπεκατώρου: «Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι σαν μην έχει φύγει, στην αγρυπνία σκίστηκε η καρδιά μου»
«Από τον Μάιο είχαμε να μιλήσουμε», εξομολογήθηκε ακόμα η γνωστή παρουσιάστρια.
Γρηγόρης Μπιθικώτσης για τον πατέρα του: Κάθε μέρα μου άφηνε σημειώματα, μου έγραφε «σε λατρεύω» και «δεν μ’ αγαπάς όσο σ’ αγαπώ»
Δεν έχω γνωρίσει πιο βαθιά ευαίσθητο άνθρωπο από τον πατέρα μου, είπε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.
Η εντυπωσιακή ξαδέλφη της Ανθής Βούλγαρη έκλεψε τις εντυπώσεις στο MEGA – Ποια είναι η Μαριαλένα που θέλει να γίνει παρουσιάστρια
Ασχολείται με το μόντελινγκ και είχε φτάσει μέχρι τον τελικό του «TV Queen»
Γιώργος Λιάγκας για Κωνσταντίνο Αργυρό και Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Έχουν να βρεθούν δύο μήνες και να μιλήσουν δύο εβδομάδες
Ο παρουσιαστής επικοινώνησε με το περιβάλλον του τραγουδιστή και μετέφερε το παρασκήνιο για τη σχέση του με την απερχόμενη πρέσβειρα της Αμερικής
Έτσι είναι σήμερα ο Βασιλάκης Καΐλας του ελληνικού κινηματογράφου - Η ζωή του έγινε ταινία, «όταν με φωνάζουν στον δρόμο ντρέπομαι»
Ο Βασίλης Καΐλας είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους Έλληνες ηθοποιούς, ευρύτερα γνωστός ως το «παιδί-θαύμα» του χρυσού ελληνικού κινηματογράφου.
Η Άννα Βίσση κάνει τα πρώτα βήματα μετά το καλλιτεχνικό διαζύγιο από τον Καρβέλα, πληροφορίες για προσέγγιση του Σαμπάνη
Το περιβάλλον της «απόλυτης» φέρεται να έχει προσεγγίσει τουλάχιστον τρεις συνθέτες προκειμένου να βολιδοσκοπήσει κατά πόσο θα μπορούσαν να ασχοληθούν άμεσα με τη νέα δισκογραφική διαδρομή που καλείται να χαράξει πλέον η ίδια