Meghan Markle: Το επίσημο τρέιλερ της νέας τηλεοπτικής σειράς της, στον λογαριασμό της στο Instagram
Και ο αριθμός-ρεκόρ των followers που συγκέντρωσε μόλις στο πρώτο 24ωρο μετά την πρώτη της ανάρτηση.
Παρόλο που η Meghan Markle είχε δημιουργήσει τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram τον Ιούνιο του 2022, ουσιαστικά τον εγκαινίασε την Πρωτοχρονιά του 2025, με την πρώτη ανάρτηση, ένα βίντεο που απεικονίζει την ίδια, ντυμένη στα λευκά, να τρέχει στην παραλία και να γράφει «2025» στην άμμο. Πληροφορίες λένε μάλιστα ότι βιντεοσκοπήθηκε από τον ίδιο τον πρίγκιπα Harry, κοντά στο σπίτι τους στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια.
Ακολούθησε μία ακόμα ανάρτηση της δούκισσας του Σάσεξ, στις 2 Ιανουαρίου, όπου αποκάλυψε το επίσημο τρέιλερ της νέας τηλεοπτικής σειράς της στο Netflix, «With Love, Meghan». Θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Ιανουαρίου και θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια. Στο τρέιλερ τη βλέπουμε να ετοιμάζει γεύματα με φίλους, να αγοράζει λουλούδια σε ανθοπωλείο, να ασχολείται με την κηπουρική και τη μελισσοκομία, ενώ σε μια σκηνή εμφανίζεται και ο πρίγκιπας Harry, αγκαλιά με τη σύζυγό του, να τσουγκρίζουν ποτήρια με σαμπάνια.
Ανάμεσα στους φίλους που κάνουν την εμφάνισή τους στο trailer είναι οι Mindy Kaling, Delfina Blaquier και Abigail Spencer (πρώην συμπρωταγωνίστριά της στο «Suits»).
Δείτε το νέο τρέιλερ:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Πλήθος κόσμου στη Νίκαια για το μνημόσυνο του Γιώργου Μαζωνάκη - Τραγικές φιγούρες οι γονείς και οι αδελφές του τραγουδιστή
Στο σημείο έχουν ληφθεί μέτρα ασφαλείας από την αστυνομία.
Αγγελική Ηλιάδη: Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια – Ταλαιπωρείται από πυρετό εδώ και 6 ημέρες
«Πραγματικά δεν έχω υπάρξει πιο εξαντλημένη στη ζωή μου, με έχει κάνει κομμάτια», είχε αναφέρει σε βίντεό της.
Μαρία Μπεκατώρου: «Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι σαν μην έχει φύγει, στην αγρυπνία σκίστηκε η καρδιά μου»
«Από τον Μάιο είχαμε να μιλήσουμε», εξομολογήθηκε ακόμα η γνωστή παρουσιάστρια.
Γρηγόρης Μπιθικώτσης για τον πατέρα του: Κάθε μέρα μου άφηνε σημειώματα, μου έγραφε «σε λατρεύω» και «δεν μ’ αγαπάς όσο σ’ αγαπώ»
Δεν έχω γνωρίσει πιο βαθιά ευαίσθητο άνθρωπο από τον πατέρα μου, είπε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.
Η εντυπωσιακή ξαδέλφη της Ανθής Βούλγαρη έκλεψε τις εντυπώσεις στο MEGA – Ποια είναι η Μαριαλένα που θέλει να γίνει παρουσιάστρια
Ασχολείται με το μόντελινγκ και είχε φτάσει μέχρι τον τελικό του «TV Queen»
Γιώργος Λιάγκας για Κωνσταντίνο Αργυρό και Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Έχουν να βρεθούν δύο μήνες και να μιλήσουν δύο εβδομάδες
Ο παρουσιαστής επικοινώνησε με το περιβάλλον του τραγουδιστή και μετέφερε το παρασκήνιο για τη σχέση του με την απερχόμενη πρέσβειρα της Αμερικής