Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Κορίτσια, πρέπει να είστε προσεκτικές αν κάνετε μπότοξ, δεν μπορείς να εμπιστευτείς κανέναν»
Όπως εξήγησε, πρόσφατα άρχισε να επανέρχεται στην κανονική του εικόνα, χαρακτηρίζοντας την εμπειρία «τόσο ντροπιαστική»
Απογοητεύμενη η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά από μπότοξ που έκανε. Η αμερικανίδα σταρ ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram, προειδοποιώντας τους ακολούθους της να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.
Σε βίντεο που δημοσίευσε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς την Παρασκευή (07.08.2026) στο Instagram, η τραγουδίστρια ανέφερε ότι για περίπου τέσσερις εβδομάδες παρατηρούσε πτώση στο αριστερό της βλέφαρο, την οποία απέδωσε στην ποσότητα του υλικού που τοποθετήθηκε στην περιοχή κατά τη διάρκεια του μπότοξ που έκανε.
«Ο γιατρός έβαλε τόσο πολύ υγρό στο αριστερό μάτι, που έγινε έτσι», είπε, δείχνοντας στους ακολούθους της το σημείο.
Όπως εξήγησε, πρόσφατα άρχισε να επανέρχεται στην κανονική του εικόνα, χαρακτηρίζοντας την εμπειρία «τόσο ντροπιαστική».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η 44χρονη τραγουδίστρια, σύμφωνα με το newsit.gr, απευθύνθηκε στη συνέχεια σε όσες γυναίκες επιλέγουν το μπότοξ, λέγοντας: «Κορίτσια, πρέπει να είστε προσεκτικές αν κάνετε μπότοξ. Αυτοί οι άνθρωποι και αυτοί οι γιατροί μπορούν πραγματικά να σας καταστρέψουν τα μάτια.
Να προσέχετε αυτούς τους ανθρώπους. Να προσέχετε το σώμα σας, γιατί είναι δικό σας και σας ανήκει. Αυτό είναι όλο». Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορείς να εμπιστευτείς κανέναν».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Αγγελική Ηλιάδη: Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια – Ταλαιπωρείται από πυρετό εδώ και 6 ημέρες
«Πραγματικά δεν έχω υπάρξει πιο εξαντλημένη στη ζωή μου, με έχει κάνει κομμάτια», είχε αναφέρει σε βίντεό της.
Μαρία Μπεκατώρου: «Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι σαν μην έχει φύγει, στην αγρυπνία σκίστηκε η καρδιά μου»
«Από τον Μάιο είχαμε να μιλήσουμε», εξομολογήθηκε ακόμα η γνωστή παρουσιάστρια.
Γρηγόρης Μπιθικώτσης για τον πατέρα του: Κάθε μέρα μου άφηνε σημειώματα, μου έγραφε «σε λατρεύω» και «δεν μ’ αγαπάς όσο σ’ αγαπώ»
Δεν έχω γνωρίσει πιο βαθιά ευαίσθητο άνθρωπο από τον πατέρα μου, είπε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.
Η εντυπωσιακή ξαδέλφη της Ανθής Βούλγαρη έκλεψε τις εντυπώσεις στο MEGA – Ποια είναι η Μαριαλένα που θέλει να γίνει παρουσιάστρια
Ασχολείται με το μόντελινγκ και είχε φτάσει μέχρι τον τελικό του «TV Queen»
Γιώργος Λιάγκας για Κωνσταντίνο Αργυρό και Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Έχουν να βρεθούν δύο μήνες και να μιλήσουν δύο εβδομάδες
Ο παρουσιαστής επικοινώνησε με το περιβάλλον του τραγουδιστή και μετέφερε το παρασκήνιο για τη σχέση του με την απερχόμενη πρέσβειρα της Αμερικής
Έτσι είναι σήμερα ο Βασιλάκης Καΐλας του ελληνικού κινηματογράφου - Η ζωή του έγινε ταινία, «όταν με φωνάζουν στον δρόμο ντρέπομαι»
Ο Βασίλης Καΐλας είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους Έλληνες ηθοποιούς, ευρύτερα γνωστός ως το «παιδί-θαύμα» του χρυσού ελληνικού κινηματογράφου.