Νίκος Πορτοκάλογλου: Το πρώτο του μήνυμα μετά την επέμβαση – «Έπειτα από 10 ημέρες θα είμαι έτοιμος για νέες περιπέτειες»
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου έκανε την πρώτη του ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο.
Την Τετάρτη ο τραγουδιστής αναγκάστηκε να ακυρώσει τις προγραμματισμένες συναυλίες του λόγω ενός ξαφνικού προβλήματος υγείας που τον οδήγησε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
Σήμερα, δύο μόλις ημέρες μετά την επέμβαση, ο καλλιτέχνης έσπευσε να δώσει ο ίδιος τα νεότερα, καθησυχάζοντας τους φίλους του με μια προσωπική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα.
«Κλείνω κι έρχομαι! Ευχαριστώ από καρδιάς για τα τόσα μηνύματα συμπαράστασης και αγάπης. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι από σας ανησυχείτε πως συμβαίνει κάτι σοβαρό και θέλω να σας καθησυχάσω. Πρόκειται για μια απλή επέμβαση αφαίρεσης της χοληδόχου κύστης που με ταλαιπωρούσε με πόνους για μέρες και έπρεπε να βγει άμεσα. Δυο μέρες μετά την επέμβαση αισθάνομαι ήδη πολύ καλύτερα και οι γιατροί με διαβεβαιώνουν πως μετά από 10 ημέρες ανάρρωσης θα είμαι έτοιμος για νέες περιπέτειες. Σας στέλνω την αγάπη μου και περιμένω να τα πούμε από κοντά στο Βεάκειο μαζί με τον Γιάννη Κότσιρα στις 14/9 και 15/9. Κλείνω κι έρχομαι, έρχομαι, φτάνω!!!» έγραψε ο Νίκος Πορτοκάλογλου.
Δείτε την ανάρτηση:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Πλήθος κόσμου στη Νίκαια για το μνημόσυνο του Γιώργου Μαζωνάκη - Τραγικές φιγούρες οι γονείς και οι αδελφές του τραγουδιστή
Στο σημείο έχουν ληφθεί μέτρα ασφαλείας από την αστυνομία.
Αγγελική Ηλιάδη: Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια – Ταλαιπωρείται από πυρετό εδώ και 6 ημέρες
«Πραγματικά δεν έχω υπάρξει πιο εξαντλημένη στη ζωή μου, με έχει κάνει κομμάτια», είχε αναφέρει σε βίντεό της.
Μαρία Μπεκατώρου: «Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι σαν μην έχει φύγει, στην αγρυπνία σκίστηκε η καρδιά μου»
«Από τον Μάιο είχαμε να μιλήσουμε», εξομολογήθηκε ακόμα η γνωστή παρουσιάστρια.
Γρηγόρης Μπιθικώτσης για τον πατέρα του: Κάθε μέρα μου άφηνε σημειώματα, μου έγραφε «σε λατρεύω» και «δεν μ’ αγαπάς όσο σ’ αγαπώ»
Δεν έχω γνωρίσει πιο βαθιά ευαίσθητο άνθρωπο από τον πατέρα μου, είπε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.
Η εντυπωσιακή ξαδέλφη της Ανθής Βούλγαρη έκλεψε τις εντυπώσεις στο MEGA – Ποια είναι η Μαριαλένα που θέλει να γίνει παρουσιάστρια
Ασχολείται με το μόντελινγκ και είχε φτάσει μέχρι τον τελικό του «TV Queen»
Γιώργος Λιάγκας για Κωνσταντίνο Αργυρό και Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Έχουν να βρεθούν δύο μήνες και να μιλήσουν δύο εβδομάδες
Ο παρουσιαστής επικοινώνησε με το περιβάλλον του τραγουδιστή και μετέφερε το παρασκήνιο για τη σχέση του με την απερχόμενη πρέσβειρα της Αμερικής