Ντορέττα Παπαδημητρίου: Τα παιχνίδια στην άμμο με τη βαφτιστήρα της και κόρη της Μαίρης Συνατσάκη
Οι τρυφερές πόζες τους στο Instagram
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Μαίρη Συνατσάκη εδώ και χρόνια έχουν δημιουργήσει μία δυνατή φιλία και μάλιστα η πρώτη είναι η νονά της μικρής Ολίβιας, την κορούλας που έχει αποκτήσει η παρουσιάστρια με τον Ίαν Στρατή.
Το Σάββατο (08.08.2026) η όμορφη ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από μία καλοκαιρινή της εξόρμηση με τη Μαίρη Συνατσάκη και τη μικρή Ολίβια στη θάλασσα. Όπως αποκάλυψε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, έγινε και πάλι παιδί και έπαιξε με τον κοριτσάκι στην ακροθαλασσιά.
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, σύμφωνα με το newsit.gr, φορώντας ένα εντυπωσιακό μπικίνι, ένα καπέλο και τα απαραίτητα γυαλιά ηλίου, κάθεται στην αμμουδιά και είναι αφοσιωμένη στη βαφτιστήρα της. Μπροστά της στέκεται η μικρή Ολίβια, η οποία κρατάει ένα κουβαδάκι, έτοιμη για ατελείωτο παιχνίδι με την άμμο και το νερό δίπλα στο κύμα.
«Ολίβια σ´ αγαπώ», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ντορέττα Παπαδημητρίου και δημοσίευσε αρκετές φωτογραφία από τα παιχνίδια της με τη βαφτιστήρα της και κόρη της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!