Ντορέττα Παπαδημητρίου: Τα παιχνίδια στην άμμο με τη βαφτιστήρα της και κόρη της Μαίρης Συνατσάκη
Οι τρυφερές πόζες τους στο Instagram
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Μαίρη Συνατσάκη εδώ και χρόνια έχουν δημιουργήσει μία δυνατή φιλία και μάλιστα η πρώτη είναι η νονά της μικρής Ολίβιας, την κορούλας που έχει αποκτήσει η παρουσιάστρια με τον Ίαν Στρατή.
Το Σάββατο (08.08.2026) η όμορφη ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από μία καλοκαιρινή της εξόρμηση με τη Μαίρη Συνατσάκη και τη μικρή Ολίβια στη θάλασσα. Όπως αποκάλυψε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, έγινε και πάλι παιδί και έπαιξε με τον κοριτσάκι στην ακροθαλασσιά.
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, σύμφωνα με το newsit.gr, φορώντας ένα εντυπωσιακό μπικίνι, ένα καπέλο και τα απαραίτητα γυαλιά ηλίου, κάθεται στην αμμουδιά και είναι αφοσιωμένη στη βαφτιστήρα της. Μπροστά της στέκεται η μικρή Ολίβια, η οποία κρατάει ένα κουβαδάκι, έτοιμη για ατελείωτο παιχνίδι με την άμμο και το νερό δίπλα στο κύμα.
«Ολίβια σ´ αγαπώ», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ντορέττα Παπαδημητρίου και δημοσίευσε αρκετές φωτογραφία από τα παιχνίδια της με τη βαφτιστήρα της και κόρη της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Σταμάτης Κραουνάκης για το τηλεφώνημα με τον Γιώργο Μαζωνάκη μία ημέρα πριν πεθάνει: Μιλούσαμε για μία ώρα, ήταν καθαρό, λαϊκό, γνήσιο παιδί, στο καλό να πάει
Ο μουσικοσυνθέτης αποχαιρέτισε τον τραγουδιστή και μοιράστηκε στιγμές από τη φιλία και τη συνεργασία τους - «Τον καμάρωνα που πήγαινε και έτρωγε στη μάνα του και έλεγα μέσα μου "δεν χάλασε αυτός"»
"Ήταν σε υπερδιέγερση την ώρα της θεραπείας, μου είπε τον λόγο" - Τι αποκάλυψε για τον Μαζωνάκη η γιατρός της κλινικής στην κατάθεσή της
Τη δική της εκδοχή για τα όσα συνέβησαν στο ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου έχασε τη ζωή του ο Γιώργος Μαζωνάκης, έδωσε στις Αρχές η γιατρός που βρισκόταν μαζί του.
Γιώργος Μαζωνάκης: Η πλασμαφαίρεση και οι κίνδυνοι - Ποιοι δεν πρέπει να κάνουν τη θεραπεία
Πότε η διαδικασία χρειάζεται να αναβληθεί ή να τροποποιηθεί και ποιες καταστάσεις απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή.
Γιώργος Μαζωνάκης: Η ασφάλεια ερευνά τον θάνατο του τραγουδιστή – Πρόσωπο κλειδί ο γιατρός που του έκανε τη θεραπεία
Το newsit.gr επικοινώνησε με τον γιατρό που δήλωσε ότι δεν έχει τίποτα να πει - Εξετάζεται αν η θεραπεία μπορούσε να γίνει σε ιδιωτικό ιατρείο
Γιώργος Μαζωνάκης: Τα συγκινητικά «αντίο» του καλλιτεχνικού κόσμου
Συγκλονίζουν οι αναρτήσεις τους...
Σοκ: Πέθανε ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης
Ο τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 54 ετών.