Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας για την Εύα Καρύδη: «Θα το έκανα 500 φορές – Σημαντικό να είσαι με έναν άνθρωπο που θαυμάζεις»
«Μόλις την είδα κάπως, ότι τη στεναχώρησε αυτό, “κάτσε”, λέω, “εγώ φταίω γι’ αυτό, γιατί αν δεν ήταν μαζί μου, δεν θα γινόταν, οπότε εγώ πρέπει να αναλάβω την ευθύνη»
Για τη μακροχρόνια σχέση του με την Εύα Καρύδη, αλλά και για την πρόσφατη δημόσια τοποθέτησή του μετά τα προσβλητικά σχόλια που δέχτηκε η σύντροφός του στα social media, μίλησε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας.
Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας και η Εύα Καρύδη έχουν επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, μια κοινή τους έξοδος στο κέντρο της Αθήνας και οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media προκάλεσαν πλήθος αρνητικών σχολίων.
Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας αποφάσισε τότε να απαντήσει δημόσια μπροστά στην ανοίκεια επίθεση που δέχτηκε η σύντροφός του.
Σε συνέντευξή του στη RealLife και την Κορύνα Μανταγάρη, σημείωσε: «Με την Εύα είμαστε μαζί 13-14 χρόνια, με τα πέρα και τα δώθε, με τα πάνω και τα κάτω, έτσι όπως είναι οι μακροχρόνιες σχέσεις. Μια πεθαίνουν, μια αναζωπυρώνονται, μια σβήνουν, μια φεύγουν και είμαστε μια χαρά.
Τι δουλειά έχει μαζί μου, ήθελα να ήξερα… Είναι σημαντικό να είσαι με έναν άνθρωπο που θαυμάζεις. Καλές ή κακές στιγμές τα αφήνω, γιατί το πώς δομεί κάθε ζευγάρι τη δική του σχέση δεν είναι αξίωμα. Δύο άνθρωποι δημιουργούν τη δική τους συνθήκη. Το να θαυμάζεις τον άνθρωπό σου είναι σημαντικό. Αυτό νομίζω ότι κρατά τα ζευγάρια».
Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας εξήγησε και τι τον οδήγησε να αντιδράσει: «Θα το έκανα 500 φορές. Δεν σκέφτηκα στιγμή “είμαι διάσημος, άστο να περάσει, ένα site το έγραψε”. Μόλις την είδα κάπως, ότι τη στεναχώρησε αυτό, γιατί δεν είναι ωραίο να σε βρίζουν σωρηδόν άγνωστοι ξαφνικά, επειδή είσαι με τον καραγκιόζη τον διάσημο… “κάτσε”, λέω, “εγώ φταίω γι’ αυτό, γιατί αν δεν ήταν μαζί μου, δεν θα γινόταν, οπότε εγώ πρέπει να αναλάβω την ευθύνη”.
Το άρθρο είχε τίτλο “Ποια είναι η σύντροφος του Αλέξανδρου Τσουβέλα” και μετά έγραφαν σχόλια από κάτω, λες κι εγώ είμαι ο Μπραντ Πιτ. Οι φωτογραφίες αδικούν την Εύα, δεν έχει φωτογένεια, τι να κάνουμε… Κι εμένα, αν με πάρεις από το πλάι, είμαι σαν γεράκι με μουστάκι».
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Μάγεψε η Άννα Βίσση τους χιλιάδες θεατές του ΟΑΚΑ: Η «ιπτάμενη» έναρξη, το εντυπωσιακό σόου και η συγκινητική αφιέρωση στον Γιώργο Μαζωνάκη
Η απόλυτη σταρ πραγματοποίησε μία συναυλία υπερθέαμα - Οι μεγάλες επιτυχίες, η εμφάνιση της Orianthi και οι διαμαρτυρίες από τους θεατές που δεν μπορούσαν να μπουν στην αρένα
Άννα Βίσση: Γεμίζει υπό βροχή το ΟΑΚΑ για τη συναυλία – Στη σκηνή του γηπέδου ο Argy
Η Άννα Βίσση αναμένεται να τραγουδήσει για περίπου 3 ώρες, σε μια φαντασμαγορική συναυλία για τα ελληνικά δεδομένα
Τάσος Τρύφωνος: Ο Γιώργος Μαζωνάκης με πήγε στην πίσω αυλή του σπιτιού και μου έδειξε πού είχε θάψει τη σκυλίτσα του
Ο Τρύφωνος αποκάλυψε λόγια που του είχε πει ο Μαζωνάκης, όπως το «Να με παίρνεις, είμαι μόνος μου»
Το «The Voice» τραγουδάει Γιώργο Μαζωνάκη – Συγκλονίζει το τρέιλερ για το αφιέρωμα στον τραγουδιστή
Στο αφιέρωμα για τον Γιώργο Μαζωνάκη, τραγουδούν καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν κατά καιρούς μαζί του όπως ο Apon, η Πάολα και ο Νίκος Βουρλιώτης (NiVo) των Going Through
Νίκος Οικονομόπουλος για Μαζωνάκη: Το αν τον αγαπούσα και του συμπαραστάθηκα, το ξέρει μόνο αυτός, καλό ταξίδι στον Γιώργο μας
Ο καθένας κουβαλάει κάτι στην ψυχή του, και εγώ έχω κάτι πολύ σημαντικό, που κάποια στιγμή θα το μοιραστώ για να μάθετε, ότι ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, είμαι εδώ και προσπαθώ, είπε ο τραγουδιστής
Γιώργος Μαζωνάκης: "Δεν θέλω ούτε ένα ευρώ από την περιουσία του" - Τι αναφέρει η Μαρίνα Μεμουσάι
Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του "Voice", ο Γιώργος Μαζωνάκης δέθηκε με το παιδί και της πρότεινε on air να το βαφτίσει, κάτι που η ίδια αποδέχθηκε.