Ο APON ανακοίνωσε πως θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας – Η διπλή βράβευση και η ερμηνεία στα MAD VMA 2026
Ο APON βρέθηκε στην απονομή των μουσικών βραβείων, κερδίζοντας στις κατηγορίες «Καλύτερη μπαλάντα» και «Καλλιτέχνης ποπ».
Ο APON ανυπομονεί για να γίνει πρώτη φορά πατέρας. Ο νεαρός ερμηνευτής βραβεύτηκε στα MAD VMA 2026 και ανακοίνωσε πως η σύντροφός του είναι έγκυος. Ο ίδιος βρίσκεται σε μια ξεχωριστή και άκρως δημιουργική φάση της καριέρας του.
Ο APON βρέθηκε στην απονομή των μουσικών βραβείων, κερδίζοντας στις κατηγορίες «Καλύτερη μπαλάντα» και «Καλλιτέχνης ποπ». Όταν ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το πρώτο του βραβείο, αφού ευχαρίστησε τον κόσμο και τη δισκογραφική του εταιρεία, αποκάλυψε ότι πρόκειται να γίνει πατέρας για πρώτη φορά, σε λίγους μήνες.
Όπως είπε ο καλλιτέχνης: «Το μεγαλύτερο ευχαριστώ θέλω να το πω στη γυναίκα μου, που σε λίγους μήνες θα με κάνει για πρώτη φορά πατέρα, αυτό είναι για εσένα, σε αγαπώ πολύ». Αυτή η στιγμή έφερε μεγάλη συγκίνηση και χειροκροτήματα από το κοινό στο γήπεδο Tae Kwon Do.
«Η μεγαλύτερή μου σχέση είναι αυτή που έχω τώρα. Μετράει τρία χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι νομίζουμε ότι όλα είναι όπως στις ταινίες» είχε πει προ ημερών σε συνέντευξή του και πρόσθεσε: «Ο έρωτας έχει παίξει τεράστιο ρόλο στη ζωή μου, είναι παραίσθηση, μία ουτοπία. Πιο πολύ ζεις αυτό που φαντάζεσαι παρά αυτό που βιώνεις».
Ο APON ανέβηκε στη σκηνή των MAD VMA 2026 μαζί με τη γνωστή τραγουδίστρια Μαριώ. Οι δυο τους τραγούδησαν το κομμάτι «Ρεμπέτικο», ενώνοντας το παλιό λαϊκό στυλ με τη μοντέρνα ποπ μουσική.
Ο APON (πραγματικό όνομα Παναγιώτης Σακκάτος) είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους και δημοφιλείς Έλληνες τραγουδιστές και τραγουδοποιούς της νέας γενιάς. Έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κοινού με τον ξεχωριστό του ήχο, που ενώνει τη μοντέρνα ποπ και το hip-hop με παραδοσιακά και λαϊκά στοιχεία.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Αγγελική Ηλιάδη: Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια – Ταλαιπωρείται από πυρετό εδώ και 6 ημέρες
«Πραγματικά δεν έχω υπάρξει πιο εξαντλημένη στη ζωή μου, με έχει κάνει κομμάτια», είχε αναφέρει σε βίντεό της.
Μαρία Μπεκατώρου: «Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι σαν μην έχει φύγει, στην αγρυπνία σκίστηκε η καρδιά μου»
«Από τον Μάιο είχαμε να μιλήσουμε», εξομολογήθηκε ακόμα η γνωστή παρουσιάστρια.
Γρηγόρης Μπιθικώτσης για τον πατέρα του: Κάθε μέρα μου άφηνε σημειώματα, μου έγραφε «σε λατρεύω» και «δεν μ’ αγαπάς όσο σ’ αγαπώ»
Δεν έχω γνωρίσει πιο βαθιά ευαίσθητο άνθρωπο από τον πατέρα μου, είπε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.
Η εντυπωσιακή ξαδέλφη της Ανθής Βούλγαρη έκλεψε τις εντυπώσεις στο MEGA – Ποια είναι η Μαριαλένα που θέλει να γίνει παρουσιάστρια
Ασχολείται με το μόντελινγκ και είχε φτάσει μέχρι τον τελικό του «TV Queen»
Γιώργος Λιάγκας για Κωνσταντίνο Αργυρό και Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Έχουν να βρεθούν δύο μήνες και να μιλήσουν δύο εβδομάδες
Ο παρουσιαστής επικοινώνησε με το περιβάλλον του τραγουδιστή και μετέφερε το παρασκήνιο για τη σχέση του με την απερχόμενη πρέσβειρα της Αμερικής
Έτσι είναι σήμερα ο Βασιλάκης Καΐλας του ελληνικού κινηματογράφου - Η ζωή του έγινε ταινία, «όταν με φωνάζουν στον δρόμο ντρέπομαι»
Ο Βασίλης Καΐλας είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους Έλληνες ηθοποιούς, ευρύτερα γνωστός ως το «παιδί-θαύμα» του χρυσού ελληνικού κινηματογράφου.