Ο ΛΕΞ διέγραψε ξανά όλες τις αναρτήσεις του από το Instagram - Ο λόγος πίσω από την κίνησή του
Ο ράπερ ΛΕΞ αρχειοθέτησε ξανά τις δημοσιεύσεις του. Ποια είναι τα σενάρια και το ενδεχόμενο να ανακοινώσει μια νέα συνεργασία.
Κάτι νέο φαίνεται πως σχεδιάζει ο ΛΕΞ, μιας και χθες διέγραψε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όλες τις αναρτήσεις.
Ο ΛΕΞ, αφού πρώτα έσπασε όλα τα ρεκόρ με τον τέταρτο προσωπικό του δίσκο, ο οποίος κατάφερε να γίνει χρυσός μέσα σε μόλις μία εβδομάδα, φαίνεται πως ετοιμάζει κάτι νέο.
Οι φαν του γνωστού ράπερ παρατήρησαν χθες ότι ο Θεσσαλονικιός έχει κατεβάσει όλες τις δημοσιεύσεις από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Αυτή η κίνηση δεν είναι τυχαία, καθώς αποτελεί μια τακτική που ακολουθεί ο ΛΕΞ και αρκετοί ράπερ κάθε φορά που θέλουν να ανακοινώσουν ένα καινούριο single, άλμπουμ, συνεργασία ή συναυλία.
Πολλοί φαν του ΛΕΞ πιστεύουν ότι η κίνηση αυτή ενδεχομένων να σχετίζεται με την επικείμενη ανακοίνωση μιας μεγάλης περιοδείας για τον νέο του δίσκο, ενώ δεν είναι και λίγοι εκείνοι που περιμένουν ένα νέο single ή μίας συνεργασίας.
Πηγή: thetoc.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Πλήθος κόσμου στη Νίκαια για το μνημόσυνο του Γιώργου Μαζωνάκη - Τραγικές φιγούρες οι γονείς και οι αδελφές του τραγουδιστή
Στο σημείο έχουν ληφθεί μέτρα ασφαλείας από την αστυνομία.
Αγγελική Ηλιάδη: Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια – Ταλαιπωρείται από πυρετό εδώ και 6 ημέρες
«Πραγματικά δεν έχω υπάρξει πιο εξαντλημένη στη ζωή μου, με έχει κάνει κομμάτια», είχε αναφέρει σε βίντεό της.
Μαρία Μπεκατώρου: «Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι σαν μην έχει φύγει, στην αγρυπνία σκίστηκε η καρδιά μου»
«Από τον Μάιο είχαμε να μιλήσουμε», εξομολογήθηκε ακόμα η γνωστή παρουσιάστρια.
Γρηγόρης Μπιθικώτσης για τον πατέρα του: Κάθε μέρα μου άφηνε σημειώματα, μου έγραφε «σε λατρεύω» και «δεν μ’ αγαπάς όσο σ’ αγαπώ»
Δεν έχω γνωρίσει πιο βαθιά ευαίσθητο άνθρωπο από τον πατέρα μου, είπε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.
Η εντυπωσιακή ξαδέλφη της Ανθής Βούλγαρη έκλεψε τις εντυπώσεις στο MEGA – Ποια είναι η Μαριαλένα που θέλει να γίνει παρουσιάστρια
Ασχολείται με το μόντελινγκ και είχε φτάσει μέχρι τον τελικό του «TV Queen»
Γιώργος Λιάγκας για Κωνσταντίνο Αργυρό και Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Έχουν να βρεθούν δύο μήνες και να μιλήσουν δύο εβδομάδες
Ο παρουσιαστής επικοινώνησε με το περιβάλλον του τραγουδιστή και μετέφερε το παρασκήνιο για τη σχέση του με την απερχόμενη πρέσβειρα της Αμερικής