Ο Παναγιώτης Κουτσουμπής πήγε για baby swimming με την κόρη του, Ξένια
Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε και η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου
Μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους βιώνουν ο Παναγιώτης Κουτσουμπής και η Κατερίνα Καινούργιου, καθώς «γνωρίζουν ξανά τον κόσμο» μαζί με την κορούλα τους, Ξένια.
Πρόσφατα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι πήγε το μωράκι της σε παιδική δραστηριότητα που σχετίζεται με την μουσικοκινητική και τα παιδάκια ανακαλύπτουν τις αισθήσεις τους. Την Πέμπτη (01.10.2026) ο Παναγιώτης Κουτσουμπής πήγε για baby swimming με την κόρη του.
Φυσικά, μοιράστηκε την εμπειρία αυτή με τους διαδικτυακούς του φίλους, ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες, στις οποίες βρίσκεται με τη μικρή Ξένια μέσα στην πισίνα.
Μία ανάλογη ανάρτηση από τον χώρο έκανε και η Κατερίνα Καινούργιου.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Φάνης Λαμπρόπουλος για την απώλεια βάρους του: Ο γιατρός με φόβισε, μου έλεγε «έχεις δύο παιδιά, δεν θα σε χαρούν»
«Με φόβισε, λοιπόν, οπότε σιγά σιγά έχασα το κέφι για ζωή. Το παλεύουμε, μια χαρά» είπε με το χαρακτηριστικό του χιούμορ.
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ανακοίνωσε στον τηλεοπτικό αέρα τον χωρισμό από τη σύζυγό του: Με τη Λίνα δεν είμαστε πια μαζί εδώ και ένα διάστημα
«Είναι ο καθένας δίπλα στον άλλον σε ό,τι χρειαστεί» είπε ο ηθοποιός, ο οποίος ανακοίνωσε το διαζύγιό του με τη Λίνα Πρίντζου
Ρομέν Γαβράς: «Δεν θα έπρεπε να είμαι σκηνοθέτης, αλλά βοσκός στην Αρκαδία»
«Ο πατέρας μου συμμετέχει επίσης στην ταινία», αποκάλυψε για τον σπουδαίο Έλληνα σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά
Γιώργος Μαζωνάκης: Συγκινεί η ανάρτηση της Μαρίας Παναγοπούλου για την άγνωστη ιστορία με τον Κώστα Χαρδαβέλλα
Ο αείμνηστος δημοσιογράφος του είχε αποκαλύψει ποιο ήταν το αγαπημένο του τραγούδι και γιατί.
Ο Γιώργος Πατούλης θα γίνει ξανά πατέρας – Έγκυος η σύζυγός του Νάνσυ Κοιλού
Για τον Γιώργο Πατούλη, αυτή θα είναι η τρίτη φορά που θα γίνει πατέρας, καθώς μαζί με τη Νάνσυ Κοιλού έχουν ένα αγοράκι 1,5 έτους και από τον προηγούμενο γάμο του με τη Μαρίνα Σταυράκη έχει αποκτήσει τον γιο του, Αλέξανδρο.
Χρήστος Μάστορας για Γιώργο Μαζωνάκη: «Δεν έχουμε προλάβει να τον πενθήσουμε όπως του πρέπει, αισθανόμαστε συναισθηματικά μετέωροι»
«Ήμουν γενικά πολύ μαγκωμένος στο να συμμετέχω φέτος στο The Voice μετά από αυτό που έγινε», είπε ο Χρήστος Μάστορας.