Οικονομάκου – Τσερέλα: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τους γαμήλιους όρκους - "Ήταν όπως το ονειρευόμασταν"
Οι πρώτες δηλώσεις της Αθηνάς Οικονομάκου μετά τους γαμήλιους όρκους με τον Μπρούνο Τσερέλα και το ξέφρενο πάρτι.
Λίγες ώρες μετά την ανταλλαγή όρκων αγάπης με τον Μπρούνο Τσερέλα στην Πάρο, η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε στην κάμερα του Happy Day και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της για τις μοναδικές στιγμές που έζησαν.
Η ηθοποιός, εμφανώς ευτυχισμένη, περιέγραψε το κλίμα της τελετής και αποκάλυψε πως όλα κύλησαν ακριβώς όπως τα είχαν ονειρευτεί.
«Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Ήταν πολύ όμορφα, πολύ συναισθηματική στιγμή και ήταν όπως τα ονειρευόμασταν. Όλα πήγαν υπέροχα», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια εξήγησε γιατί το ζευγάρι επέλεξε την Πάρο για να γιορτάσει την αγάπη του με συγγενείς και φίλους.
«Η Πάρος είναι το αγαπημένο νησί του Μπρούνο, έρχεται εδώ τα περισσότερα χρόνια, οπότε έτσι πήραμε την απόφαση. Πλέον έχει γίνει και το δικό μου αγαπημένο νησί», ανέφερε.
Υπενθυμίζεται ότι η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2026 σε στενό οικογενειακό κύκλο. Λίγες εβδομάδες αργότερα, διοργάνωσαν ένα λαμπερό τριήμερο εορτασμών στην Πάρο, όπου αντάλλαξαν ξανά όρκους αγάπης.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έγινε 72 ετών και μοιράστηκε σπάνιες φωτογραφίες από τη ζωή της
«Το παιχνίδι συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον», έγραψε στην ανάρτηση που έκανε η καταξιωμένη τραγουδίστρια.
Πλήθος κόσμου στη Νίκαια για το μνημόσυνο του Γιώργου Μαζωνάκη - Τραγικές φιγούρες οι γονείς και οι αδελφές του τραγουδιστή
Στο σημείο έχουν ληφθεί μέτρα ασφαλείας από την αστυνομία.
Αγγελική Ηλιάδη: Στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια – Ταλαιπωρείται από πυρετό εδώ και 6 ημέρες
«Πραγματικά δεν έχω υπάρξει πιο εξαντλημένη στη ζωή μου, με έχει κάνει κομμάτια», είχε αναφέρει σε βίντεό της.
Μαρία Μπεκατώρου: «Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι σαν μην έχει φύγει, στην αγρυπνία σκίστηκε η καρδιά μου»
«Από τον Μάιο είχαμε να μιλήσουμε», εξομολογήθηκε ακόμα η γνωστή παρουσιάστρια.
Γρηγόρης Μπιθικώτσης για τον πατέρα του: Κάθε μέρα μου άφηνε σημειώματα, μου έγραφε «σε λατρεύω» και «δεν μ’ αγαπάς όσο σ’ αγαπώ»
Δεν έχω γνωρίσει πιο βαθιά ευαίσθητο άνθρωπο από τον πατέρα μου, είπε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.
Η εντυπωσιακή ξαδέλφη της Ανθής Βούλγαρη έκλεψε τις εντυπώσεις στο MEGA – Ποια είναι η Μαριαλένα που θέλει να γίνει παρουσιάστρια
Ασχολείται με το μόντελινγκ και είχε φτάσει μέχρι τον τελικό του «TV Queen»