Ορχήστρα Γιόχαν Στράους: Έπαιξε ελληνικά κάλαντα των Χριστουγέννων και ενθουσίασε -Ερμήνευσε η σοπράνο Χριστίνα Πέτρου (βίντεο)
O Αντρέ Ριέ, διευθυντής της ορχήστρας Γιόχαν Στράους, έδωσε πριν από λίγες ημέρες την ετήσια παράστασή του στο Μάαστριχτ της Ολλανδίας, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα.
Ένα από τα κομμάτια της παράστασης που εντυπωσίασαν ήταν τα ελληνικά κάλαντα που έπαιξε η ορχήστρα και ερμήνευσε η Ελληνίδα σοπράνο Χριστίνα Πέτρου.
Ο Ριέ στον πρόλογό του για τα ελληνικά κάλαντα ανέφερε πως με αυτό το τραγούδι τα παιδιά στην Ελλάδα πηγαίνουν από πόρτα σε πόρτα περιμένοντας να τους δώσουν γλυκά, παρομοιάζοντάς το με το Halloween που υπάρχει στις ΗΠΑ και μια αντίστοιχη γερμανική γιορτή, αυτή του Αγίου Μαρτίνου.
«Ευτυχώς, έχω μια Ελληνίδα τραγουδίστρια στη χορωδία μου που της αρέσουν πολύ τα γλυκά» ανέφερε ο Αντρέ Ριέ στον πρόλογό του, και πρόσθεσε: «Είναι ένα ωραίο απλό τραγούδι, που αν το ακούσετε αρκετές φορές, τότε θα μπορείτε να το τραγουδήσετε μαζί μας. Θα κερδίσετε μερικά γλυκά...».
Στην εντυπωσιακή παράσταση, σύμφωνα με το iefimerida.gr, η Χριστίνα Πέτρου ερμήνευσε τα κάλαντα μαζί με 400 μουσικούς πνευστών, αλλά και τους Χάρη Λάουρισεν και Πάνο Δημάκη, οι οποίοι τη συνόδευσαν με τα μπουζούκια τους.
Tο σχετικό βίντεο συγκέντρωσε χιλιάδες προβολές στα social media τις τελευταίες ημέρες:
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!